Fashion, Video

Een week lang miskopen dragen // FASHION CHALLENGE

Een week lang miskopen dragen // FASHION CHALLENGE

Deze week heb ik een compleet ander soort video voor jullie dan normaal: een fashion challenge. Ik besloot de challenge met mezelf aan te gaan en een week lang iedere dag één item te dragen dat ik nog nooit had gedragen. De miskopen die al tijden in mijn kast hingen probeerde ik te combineren in outfit’s die ik daadwerkelijk leuk vond om te dragen en zo keek ik aan het eind van de dag of ik het item zou houden of toch zou doneren. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Simone
    28 februari 2020 at 16:43

    Wat een heerlijke challenge!
    Simone onlangs geplaatst…Recept: penne met walnootpesto, peppadew, wortel en spinazieMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.