Een self care dag in mijn leven // opruimen, pampering & meer

Een self care dag in mijn leven // opruimen, pampering & meer

17 december 2020 No Comments

Met de (werk)drukte van de decembermaand had ik enorme behoefte aan self care, dus besloot ik afgelopen zondag een complete self care dag voor mezelf in te plannen. Ik ging aan de slag met opruimen in mijn kamer om mijn hoofd leeg te krijgen, deed wat pampering door mijn nagels te doen, in bad te gaan en een maskertje op te doen en investeer aan het eind van de dag in mezelf met een grote aankoop. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×