Een *niet erg productieve* werkdag & prachtige zijden items // VLOG #37

1 mei 2023 No Comments

Vandaag is het eindelijk weer eens tijd voor een nieuwe vlog. Ik neem je mee tijdens een (helaas niet erg productieve) werkdag van afgelopen week, laat je een aantal prachtige nieuwe zijden items zien van LILYSILK en vertel je hoe ik nu in mijn vel zit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×