Een blogje over niks

14 juni 2015 No Comments

LIFE IS SHORT

Jeetje wat ben ik de afgelopen tijd ontzettend moe. Ik weet niet wat het is maar zodra ik ook maar iets heb gedaan wil ik het liefst daarna meteen weer 3 uur slapen. Door die vermoeidheid merk ik ook dat mijn inspiratie en energie om te bloggen minder zijn. Ik heb een heel leuk project op het moment, voor een filmpje waar ik heel enthousiast over ben, maar ik heb telkens te weinig energie om er aan verder te werken. Vandaag heb ik dus een beetje een doelloos blogje, met deze mooie quote als begin.

Eigenlijk is er niet heel veel waar ik jullie over bij moet praten. Ik heb dus afgelopen week mijn rijbewijs gehaald, maar dat vertelde ik jullie hier al. Ik heb afgelopen vrijdag mijn rijbewijs afgehaald bij het gemeentehuis, dus binnenkort ga ik maar eens echt zelf rijden! Vind het nog wel spannend, maar ben tegelijkertijd heel erg enthousiast.

Daarnaast doe ik eigenlijk nog hetzelfde als hiervoor: ik werk veel, doe mijn paard en blog. Binnenkort ga ik naar Londen! Daar heb ik echt heel erg veel zin in. Hopelijk ben ik tegen die tijd minder moe, want ik weet niet hoe ik anders Oxford Street af loop!

Wat vonden jullie trouwens van de vlog van afgelopen donderdag? Voor herhaling vatbaar? Ik vind het best leuk om te doen, maar vergeet best snel om dingen te filmen. Het is gewoon nog heel erg wennen. Ik ben in ieder geval van plan om in Londen te gaan vloggen dus misschien komen er wel meer vlogs voorbij vanaf nu! Op de dagen dat ik niet alleen maar moet werken dan, want dan worden het wel hele korte vlogs.

Aangezien ik toch niet zo veel te melden heb lijkt dit me wel een goed moment om jullie beter te leren kennen! Dus laat eens achter in de comments wat jou de afgelopen tijd bezig houd? Ik vind het leuk om mijn lezers te leren kennen!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×