East Side Gallery, uitzicht over de stad & winkelen // SRPRS.ME VLOG #3

East Side Gallery, uitzicht over de stad & winkelen // SRPRS.ME VLOG #3

1 april 2022 No Comments

Vandaag is het tijd voor de derde srprs.me vlog vanuit Berlijn! We besloten om de East Side Gallery te gaan lopen, kochten een (veel te duur) kaartje voor de Fernsehturm voor een uitzicht over de stad, relaxten met een Duits biertje in het park en sloten de dag af op de grote winkelstraten bij o.a. het KaDeWe. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×