€450 herfst Boohoo try-on shoplog // help mij kiezen

€450 herfst Boohoo try-on shoplog // help mij kiezen

19 september 2018 2 Comments

Met de herfst voor de deur besloot ik weer eens een bestelling te plaatsen bij Boohoo. Dit keer gooide ik mijn mandje flink vol, bestelde vrijwel alles wat ik leuk vond en ga ik dit allemaal met jullie passen. Een soort pashokjes shoplog thuis dus! Aangezien ik voor zo’n €450 heb besteld mogen jullie me helpen kiezen wat ik wel en niet houd: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Nicole 19 september 2018 at 23:19

  Dit is echt zoooo leuk om te zien. Ik vind dat ene korte blousje met dat zwart en die takjes wel echt super leuk, maar als je er veel in gaat zweten moet je het niet doen. Wat betreft broeken denk ik altijd: als hij niet perfect zit en ik niet 100% overtuigd ben, niet doen. Ook al heb je broeken nodig, als hij niet perfect zit ga je hem waarschijnlijk toch niet dragen of niet met plezier. Dan kun je beter je geld besparen en een perfecte broek vinden en het daar aan besteden!

  • Irina 20 september 2018 at 08:44

   Dat is inderdaad ook zo! Helaas is mijn broeken zoektocht echt altijd een ramp, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×