€40,- kerst Primark outfit challenge met Joyce Bastiaans

2 december 2017 No Comments

Alweer een tijdje terug ging ik samen met Joyce naar de Primark om te shoppen. We shopten echter niet voor onszelf maar voor elkaar! Apart van elkaar gingen we de winkel in om binnen een bepaald budget een kerst outfit voor elkaar te scoren. Het resultaat zie je vandaag in onze video’s! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Vergeet niet om de video van Joyce ook te bekijken om te zien hoe ik het heb gedaan en vergeet je ook vooral niet te abonneren op haar kanaal!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×