€2 Primark matte lipsticks testen

19 mei 2017 10 Comments

Zoals jullie vorige week al konden zien ben ik wezen shoppen bij de Primark. Hier nam ik natuurlijk ook een kijkje bij het beauty-schap, en hier nam ik een aantal interessante producten mee om voor jullie te testen. Vandaag begin ik met de matte lipsticks van de Primark, die maar €2 per stuk kosten: een echt koopje dus! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

10 Comments

 • Joanne 29 mei 2017 at 10:57

  Zien er goed uit voor die prijs!

 • kim 20 mei 2017 at 06:24

  2 euro.. sjonge.. dat ze het ervoor kunnen maken. Ik vind de eerste kleur echt fantastisch. Die zou ik zelf ook nog wel dragen. De donkerdere kleuren staan mij gewoon niet zo. Je hebt trouwens wel een fijne stem om naar te luisteren. Leuke video 🙂

 • Ana Rita 20 mei 2017 at 01:18

  Ik vind de kleuren van de lipsticks erg mooi!

 • Dhini 19 mei 2017 at 21:53

  De eerste vind ik mooi kleurtje. Semi mat vind ik het mooi

 • Annika - Mrs. Marvelous 19 mei 2017 at 16:22

  Jammer dat ze niet echt mat zijn. Ik heb gisteren voor het schap gestaan, maar ik heb ze niet meegenomen, zo te zien is het een prima lipstick. Ik vind de eerste het mooist.

 • Wendy 19 mei 2017 at 11:25

  Ik hou persoonlijk meer van de donkere kleurtjes. Hoewel roze voor de zomer natuurlijk wel mooi is. Ik krijg echter altijd zo’n droge lippen van lipstick. Weet jij hoe ik dat kan vermijden?

 • Lonneke 19 mei 2017 at 09:49

  De eerste twee vind ik het mooiste. Ik vind de satin finish wel mooi.

 • Astrid 19 mei 2017 at 09:45

  Op de een of andere manier trekt de make-up van Primark me niet zo. Die lipkist die ze hebben lijken me wel weer interessant. De laatste kleur ziet er wel gaaf uit, die kleur staat je ook mooi.

 • hillybillybeauty 19 mei 2017 at 09:38

  Ik vind die roze erg mooi! ( exact mijn kleur ). En ik hou niet zo van matte, dus voor mij eigenlijk ideaal..haha

 • Beau Bewust 19 mei 2017 at 09:29

  Jammer dat de lipsticks niet echt mat zijn. Wel weer een leuke video! 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×