E.L.F. Baked Highlighter – Moonlight Pearls

8 augustus 2017 4 Comments

Ik mocht weer eens een aantal producten uitzoeken bij E.L.F. (of voluit Eyes Lips Face) die ik jullie natuurlijk maar al te graag wil laten zien. Ik koos o.a. de welbekende Baked Highlighter in Moonlight Pearls uit, aangezien ik hier ontzettend veel goede verhalen over heb gehoord. Vandaag laat ik je zien hoe hij op mijn huid staat.

E.L.F. Baked Highlighter - Moonlight Pearls

De verpakking van de highlighter is erg simpel, maar toch ook wel erg stijlvol vormgegeven. Hij is een stuk kleiner dan de meeste highlighters die ik in mijn stash heb liggen, maar bevat alsnog 5 gram. En zeg nou zelf: hoe vaak maak je nu echt een highlighter helemaal op? Ik in ieder geval niet snel.

De verpakking bestaat uit stevig plastic, waardoor de highlighter ook niet zomaar open zal gaan. Je kunt door de verpakking heen al gemakkelijk de kleur van de poeder zien en door de mooie ronde vorm en zijn kleine formaat past hij gemakkelijk in je make-up tasje. Perfect om mee te nemen dus: nu nog zien of hij ook fijn genoeg is om een plekje in mijn make-up tasje te verdienen.

E.L.F. Baked Highlighter - Moonlight Pearls

De poeder is zoals ik gewend ben van een ‘baked’ product bol van vorm. Dit zie je niet erg goed op de foto’s, maar de poeder en deksel lopen beide bol. Hierdoor past er ook meer product in deze kleine verpakking.

Op het eerste zicht ziet de poeder er ontzettend mooi en glanzend uit. Ik weet niet zo goed hoe ik de kleur moet omschrijven: rosé goud misschien? In ieder geval lijkt hij vol te zitten met ontzettend veel hele kleine fijne glitters. Precies wat ik wil zien in een highlighter!

E.L.F. Baked Highlighter - Moonlight Pearls

Ik verbaasde me dan ook heel erg zodra ik de poeder begon te swatchen. Het leek namelijk alsof er zo goed als geen kleur van het product af kwam. De glitterbom in de verpakking liet zich amper overbrengen op mijn arm en zoals je kunt zien is het dan ook een subtiele swatch geworden. BUMMER.

Eenmaal gewend aan het feit dat het blijkbaar een subtiele highlighter is besloot ik te kijken hoe deze op mijn gezicht zou uitpakken. Een subtiele highlighter kan namelijk ook heel erg mooi zijn voor op dagelijkse basis, al moet ik toegeven dat ik zelf toch wel fan ben van aanwezige highlighter.

E.L.F. Baked Highlighter - Moonlight Pearls

Eenmaal op mijn gezicht werd ik toch wel erg blij van de highlighter. Ik besloot hem aan te brengen met mijn Real Techniques Setting Brush, i.p.v. mijn fanbrush van Boozyshop omdat deze kwast de poeder intenser aanbrengt. Met deze kwast kon ik de highlighter goed opbouwen waardoor ik toch net iets meer dat ‘WOW-effect’ wist te bereiken. Alsnog is het een mooie subtiele glans die je op dagelijkse basis gemakkelijk kunt dragen. Perfect voor naar school of kantoor.

Waar ik de highlighter qua kleur in de verpakking al niet goed wist te plaatsen snap ik nu hoe dit komt. De highlighter is namelijk niet warm òf koud zoals de meeste kleuren maar is meer neutraal van tint. Dit had ik zelf nog niet in mijn stash liggen en is dus een goede afwisseling. Neutrale tinten zijn altijd handig omdat ze bij iedere look passen.

Al met al is de highlighter niet helemaal wat ik ervan verwachtte, maar heeft hij me zeker niet teleurgesteld. Hoewel het geen extreem aanwezige highlighter is vind ik hem wel erg mooi voor op dagelijkse basis en ga ik hem er zeker vaker bij pakken.

De E.L.F. Baked Highlighter in Moonlight Pearls is hier te koop voor €5,00

4 Comments

 • Joyce 19 augustus 2017 at 21:48

  Ik heb deze ook en vind hem ook heel fijn. Ik heb trouwens wel al vaker gelezen en gehoord dat je de bovenkant van de poeder eraf kunt schrapen en dat daaronder beter pigment tevoorschijn komt! Dus mocht je het aandurven en meer glans willen, haha.

 • Nicole 9 augustus 2017 at 23:49

  Ik vind het een mooie subtiele glow. Ik had deze vroeger ook, maar omdat ik hem net wat te subtiel vond heb ik hem weg gedaan. Daarnaast vond ik zelf de textuur van de poeder niet heel fijn aanvoelen. Maar voor de prijs is het zeker geen slecht product.

 • Soraya 8 augustus 2017 at 13:12

  Volgens veel mensen moet je het bovenste laagje eraf krassen en dan zou die extra mooi zijn.

 • Kim 8 augustus 2017 at 08:36

  Ik vind het een mooie subtiele highlighter, Like it!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×