E-book lancering, vaccinatie, pakketjes & de kittens zijn er // WEEKVLOG #119

E-book lancering, vaccinatie, pakketjes & de kittens zijn er // WEEKVLOG #119

5 juli 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week zit de vlog bomvol, want we gingen een dagje naar IKEA, mijn E-book lanceerde, ik had mijn vaccinatie, er kwamen allerlei toffe pakketjes binnen en het allerleukste: de kittens zijn er eindelijk! In deze weekvlog zie je dan ook hun eerste dag/uren bij ons en vertellen we de namen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×