Douglas make-up adventskalender 2019 unboxing

Douglas make-up adventskalender 2019 unboxing

16 oktober 2019 1 Comment

De adventskalender unboxing video’s gaan nog even door: vandaag heb ik dan ook de Douglas make-up adventskalender van 2019 voor jullie. Deze kalender zit vol met allerlei make-up producten van Douglas eigen merk en is verkrijgbaar voor €25,49. Is de kalender echter de moeite waard, of kun je beter een andere kopen? Ik laat je vandaag de complete inhoud zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 21 oktober 2019 at 12:23

  Wat leuk om te zien! Ik heb de adventskalender van Rituals gezien, die lijkt me ook zo gaaf!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×