Douglas Heaven Lipstick – 4 Take it Red

3 augustus 2017 3 Comments

Een tijdje terug kreeg ik een persbericht binnen over de Douglas Heaven Lipsticks: matte lipsticks met een sponsapplicator. Benieuwd als ik was vroeg ik om deze te mogen ontvangen en al snel kreeg ik kleur 4 Take it Red binnen. Vandaag laat ik je deze innovatieve lipstick zien.

In totaal zijn er zes verschillende kleuren beschikbaar van de Heaven Lipsticks die variëren van nude tot echte statement kleuren. Daarnaast zouden alle kleuren zowel geschikt zijn voor de lippen als op de wangen. Op de wangen kun je de lipsticks namelijk ook met je vingers aanbrengen voor een healthy glow. Zelf heb ik de Heaven Lipstick alleen op mijn lippen getest voor jullie.

Douglas Heaven Lipstick - 4 Take it Red

De verpakking ziet er eerder uit als die van een liquid lipstick, maar de lipstick heeft dan ook een sponsapplicator. Onderaan de verpakking zit dan ook een drukknopje waarmee je de kleur omhoog kunt drukken, de sponsapplicator in. Op de dop van de verpakking vind je hier een gebruiksaanwijzing voor: je begint eerst met het schudden van de lipstick om vervolgens een keer of 30 te drukken op het knopje onderaan om de kleur in de sponsapplicator te krijgen. Dit is overigens alleen voor het eerste gebruik, hierna gaat dit een stuk sneller.

Douglas Heaven Lipstick - 4 Take it Red

Hierboven kun je goed zien hoe de sponsapplicator eruit ziet. Links zie je de sponsapplicator wanneer de lipstick nog compleet nieuw en ongebruikt is. In het midden is te zien hoe de kleur langzaamaan naar boven komt wanneer je drukt op de knop onderaan de verpakking en rechts is te zien hoe de sponsapplicator eruit ziet na het eerste gebruik. Hoe vaker je de lipstick gebruikt, hoe meer kleur er in de sponsapplicator te zien zal zijn. Uiteindelijk zal de witte kleur van de spons niet meer zichtbaar zijn.

Door dit druksysteem is de hoeveelheid lipstick die je aanbrengt erg goed te regelen. Volgens het persbericht dat ik van Douglas heb ontvangen krijg je een medium dekking bij 1 tot 3 clicks en een intense kleur en dekking bij 3 tot 6 clicks.

Douglas Heaven Lipstick - 4 Take it Red

Zelf koos ik ervoor om bij de 1 tot 3 clicks te blijven voor deze review. Ik wilde namelijk erg graag zien hoeveel pigment de kleur zou hebben bij zo min mogelijk product. Op deze manier kun je immers het langst met de lipstick doen.

Zoals je kunt zien hierboven valt het pigment absoluut niet tegen voor de medium dekking die Douglas belooft. De kleur die ik heb ontvangen is een mooie zomerse knalrode kleur, met een hintje roze. Helaas heeft de camera op de foto’s dit roze in de lipstick nogal benadrukt dus houdt er rekening mee dat de kleur in het echt roder is dan dat hij hier lijkt.

Douglas Heaven Lipstick - 4 Take it Red

Vooral op deze foto lijkt de kleur meer roze dan rood te zijn, terwijl ik je kan verzekeren dat het een mooie zomerse rood is. Daarnaast moet ik zeggen dat de sponsapplicator ontzettend fijn aanbrengt en de substantie fijn aan voelt op de lippen. In tegenstelling tot dit product van Catrice dat ik eerder testte met een sponsapplicator heeft deze lipstick me echt verrast.

Douglas Heaven Lipstick - 4 Take it Red

De kleur is echt helemaal mijn ding en brengt mooi egaal aan. Zoals ik al eerder zei bracht ik hier het product aan met 1 tot 3 clicks, wat volgens Douglas voor een medium dekking zou zorgen. Zelf vind ik deze dekking toch wel erg mooi en hij knalt echt van mijn lippen af. Dit is zeker een kleur die ik vaker zou dragen, aangezien de kleur helemaal mijn ding is.

Gedurende de dag blijft de lipstick fijn aanvoelen op de lippen, maar geeft hij wel wat af wanneer je bijvoorbeeld iets drinkt uit een glas. Douglas belooft zelf een houdbaarheid van zo’n 7 uur, daar ben ik het zelf niet helemaal mee eens. In principe blijft de lipstick goed zitten wanneer je alleen praat, maar zodra je iets gaat eten en/of drinken slijt de kleur al snel. Dit had ik eerlijk gezegd ook wel gedacht toen ik zag dat hij bleef afgeven. In principe geen probleem want de kleur is gemakkelijk weer bij te werken na een maaltijd.

De Douglas Heaven Lipsticks kosten €12,99 per stuk en zijn hier te bestellen

3 Comments

 • Nicole 3 augustus 2017 at 20:59

  Wat een leuk product zeg. Hij ziet er op het eerste gezicht een beetje gekkig uit maar hij is zo mooi op de lippen!

 • Lieke van Veen 3 augustus 2017 at 13:12

  Hij staat echt super mooi.

 • Julie 3 augustus 2017 at 10:08

  Ik draag zelf niet echt rood, maar jou staat hij erg goed! 🙂 Het systeem is bijzonder maar het is altijd afwachten of je er een mooi resultaat mee kunt krijgen… Gelukkig is dat hierbij wel het geval!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×