Douglas Gold Paradise Look – Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

12 augustus 2017 5 Comments

Speciaal voor de herfst brengt Douglas een nieuwe collectie Douglas Make-Up uit: de Gold Paradise Look. Het ontwerp voor de collectie is geïnspireerd op waardevolle sieraden en is samengesteld uit subtiele roze en gouden tinten. In totaal bestaat de collectie uit een lipstick, highlighter parels, een oogschaduw en liner duo en een poederkwast. Ik ontving alle producten op de poederkwast na en laat deze vandaag aan je zien.

Douglas Gold Paradise Look – Duo Eyeshadow & Liner

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Om te beginnen deze Duo Eyeshadow & Liner: een duo product waar ik meteen erg benieuwd naar was. Duo producten zijn namelijk erg handig om mee te nemen als je een weekeindje weg gaat o.i.d. omdat ze weinig ruimte innemen in je make-up tasje. De verpakking van deze duo is in ieder geval prachtig: goudkleurig met roze tekst en bloemenversiering. Dit is overigens ook meteen de manier waarop de hele collectie eruit ziet: prachtig als je het mij vraagt.

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

In de huls vind je aan beide kanten een product. Aan de ene kant is dit een créme oogschaduw in een zachtgouden tint en aan de andere kant een matzwarte eyeliner. Zelf vind ik de eyeliner eerder een oogpotlood en ik zou hem dan ook niet snel gebruiken voor op mijn oogleden. Ik denk dat wanneer ik hier een wing mee zet het product heel erg gaat vlekken waardoor ik straks een extra lijntje heb bovenop mijn ooglid: niet helemaal wat ik wil. Voor op de onderste en bovenste waterlijn daarentegen is zo’n potlood perfect.

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Toen ik de producten eenmaal begon te swatchen werd ik enthousiast: wat een prachtige glanzende oogschaduw en intens zwart potlood! Ik denk dat de oogschaduw zowel als basis voor je ooglook, oogschaduw op zich, maar ook als highlighter gebruikt kan worden. Lekker multifunctioneel dus. Daarnaast doet het me altijd goed om te zien dat een oogpotlood zulk goed pigment afgeeft. Daarnaast moet ik zeggen dat beide producten lekker romig aanvoelen.

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Ik besloot om de oogschaduw lichtjes aan te brengen op mijn ooglid, aangezien ik over het algemeen niet al te veel oogschaduw draag en dus moest wennen aan het effect. De glanzende oogschaduw zorgt echter voor een erg mooie open oogopslag en geeft je look net iets extra’s zonder meteen te opvallend te zijn. Daarnaast was ik bang dat de oogschaduw door de créme-textuur snel zou gaan creasen, maar dit was helemaal niet het geval. Deze ga ik er dus zeker vaker bij pakken!

Het oogpotlood aan de andere kant  besloot ik alleen aan te brengen op mijn onderste waterlijn. Vroeger droeg ik dit iedere dag, maar tegenwoordig heb ik het idee dat een zwart lijntje onder mijn oog mijn ogen eerder kleiner maakt dan dat het iets goeds doet. Toch moet ik zeggen dat het in combinatie met de glanzende oogschaduw erg mooi was en het potlood bleef ook gedurende de dag verbazingwekkend goed zitten. Wel moet ik zeggen dat het ietwat lastig aan te brengen was op mijn waterlijn, omdat het product zo romig was dat het soms niet helemaal goed pakte. Ik heb gemengde gevoelens, maar in principe is het een prima potloodje.

De Douglas Gold Paradise Look Duo Eyeshadow & Liner is hier te koop voor €9,99

Douglas Gold Paradise Look – Illuminating Powder Pearls

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Dan ga ik verder met het product uit de collectie waar ik het meest benieuwd naar ben: de Illuminating Powder Pearls. Dit soort parelhighlighters ziet er alleen al prachtig uit in de verpakking en is daarom al een toevoeging aan je stash. Daarbij zit het verpakt in een prachtige glanzende gouden verpakking, (die heerlijk weerspiegeld dus hoi van mijn reflectie!) en zijn de verschillende kleuren pareltjes helemaal mijn ding. Ik kon niet wachten om te gaan swatchen!

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Eenmaal begonnen met swatchen kon ik niet stoppen met kijken naar de prachtige glans die deze pareltjes afgeven. Er zitten zowel roze, gouden als peachy parels in de verpakking en het ligt er maar net aan hoeveel van elke kleur je te pakken hebt hoe de highlighter er uit komt te zien. Eén ding hebben de parels in ieder geval met elkaar gemeen: ze glanzen echt prachtig.

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Aangebracht op mijn jukbeenderen kon ik mijn geluk dan ook niet op en bleef maar laagjes aanbrengen. De highlighter is echter van zichzelf al sterk van glans, dus op een gegeven moment moest  ik toch echt met een poederkwast over mijn gezicht heen om het ergste discobal-effect te doen vervagen. Ja: ik ben helemaal verliefd op deze highlighter en ga hem er zeker nog veel vaker bij pakken!

De Douglas Gold Paradise Look Illuminating Powder Pearls zijn hier te koop voor €17,99

Douglas Gold Paradise Look – Pearly Pink Lipstick

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

En dan als laatste is het tijd voor de Pearly Pink Lipstick uit de collectie. Ook deze lipstick zit weer in een prachtige gouden huls met roze details en heeft daarnaast ook nog eens een magnetische sluiting voor dat extra luxe gevoel. De kleur zelf is helemaal mijn ding: een prachtige oudroze tint voor iedere dag.

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Zoals je kunt zien op de swatch hierboven is het een lipstick met glanzende finish, wat er ook voor zorgt dat hij ontzettend zacht en comfortabel aanbrengt. Hij glijdt echt over mijn arm heen en geeft naast deze glans ook nog prachtig veel pigment af.

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Aanbrengen op de lippen gaat door de fijne textuur ook nog eens ontzettend gemakkelijk en de lipstick benadrukt de velletjes op mijn droge lippen amper. Qua pigment is hij minder dan dat ik meestal draag, maar dit komt ook door de glanzende finish in verhouding met de matte lipsticks die ik over het algemeen draag.

Douglas Gold Paradise Look - Duo Eyeshadow & Liner, Illuminating Powder Pearls en Lipstick

Toch vind ik de lipstick full face ontzettend mooi en een prachtige tint voor in de herfst. Ik vind hem heel erg mooi staan bij mijn huidige haarkleur en mijn bruine ogen. Ja: dit is zeker een tint die ik vaker zou dragen.

Wat betreft de houdbaarheid van de lipstick beloofd Douglas niet zo veel, en dat snap ik ook. Door de romige textuur waardoor de lipstick fijn aan blijft voelen op de lippen verplaatst de lipstick namelijk ook al snel over de lippen en geeft af op alles wat je eet of drinkt. Neem de lipstick dus gewoonweg mee in je tas zodat je hem gedurende de dag kunt bijwerken en dan is er niks aan de hand.

De Douglas Gold Paradise Look Pearly Pink Lipstick is hier te koop voor €9,99

Ik ben erg te spreken over de collectie en vind hem niet alleen voor de herfst geschikt. Ja, de lipkleur vind ik wel echt een herfsttint maar de overige producten kunnen ook juist heel erg goed in de zomer. De glanzende oogschaduw en highlighter vind ik namelijk juist heel erg mooi wanneer de zon er op schijnt en een zwart oogpotlood kan het hele jaar door. Absoluut een prachtige collectie dus ik ben benieuwd waar Douglas nog meer mee gaat komen.


De producten uit dit artikel heb ik ontvangen ter review

5 Comments

 • Joyce 19 augustus 2017 at 21:44

  Die highlighter en lipstick zijn liefde!

 • Nicole 13 augustus 2017 at 13:38

  Oeh wat een mooie producten. Het Douglas huismerk is toch best verassend! Ik vind de lipkleur echt prachtig, maar de parels zien er ook enorm mooi uit!

 • Britt 13 augustus 2017 at 00:39

  Die tinten en kleuren staan onwijs mooi bij je huid en haar, ik ben nu al enthousiast!

 • Soraya 12 augustus 2017 at 14:28

  Ik wil heel graag die highlighter 🙂

 • Floor 12 augustus 2017 at 08:35

  Wauw wat een onwijs mooie producten! En de verpakking is inderdaad prachtig X

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×