Douglas Around the World adventskalender 2020 unboxing

Douglas Around the World adventskalender 2020 unboxing

18 november 2020 No Comments

Na de Douglas make-up adventskalender unboxing kreeg ik een heleboel vragen of ik ook de Douglas Around the World adventskalender zou willen unboxen. Ik kwam erachter dat dit een kalender was die niet gevuld was met Douglas eigen merk producten, maar juist allerlei merken die Douglas verkoopt zoals Starskin, Real Techniques en zelfs Anastasia. In deze video kijken we samen of de kalender zijn verkoopprijs van €39,99 waard is. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×