Domino's Pizza mukbang met Danique

Domino’s Pizza mukbang met Danique

15 december 2019 No Comments

Yay! Het is eindelijk weer eens tijd voor een gezellige mukbang met Danique! De laatste keer dat we een mukbang opnamen is alweer 1,5 jaar terug en sindsdien krijg ik regelmatig vragen voor een nieuwe variant. Dit keer besloten we dan ook een gezellige Domino’s Pizza mukbang te filmen waarbij we het hebben over van alles en nog wat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×