Domino's Pizza mukbang met Danique

Domino’s Pizza mukbang met Danique

6 december 2020 No Comments

Ondanks de gekke tijd waar we nu in leven hebben Danique en ik het toch voor elkaar gekregen om samen video’s voor jullie te filmen! Vandaag dan ook onze jaarlijkse pizza mukbang traditie waarbij we heerlijk zitten te kletsen over kerst, Black Friday, goed doen voor het milieu en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×