Mijn doelen voor november 2017

31 oktober 2017 2 Comments

November is om de hoek, wat betekent dat het weer tijd is om mijn doelen voor de maand met jullie te bespreken. Afgelopen maand stond grotendeels in het teken van school, aangezien ik deze week een tentamenweek heb en nog op zoek moest naar een stageplek. November gaat in een heel ander thema staan maar daar vertel ik je zo alles over!

Mijn  doelen van vorige maand: oktober

Naar de Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen en aan de slag met de tips
Oktober begon meteen al erg goed met een Masterclass waar ik al heel erg lang over twijfelde. De Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen was heel erg interessant en zeker een aanrader. Mocht je er meer over willen lezen dan heb ik er ook een artikel over geschreven voor mijn blogtips serie. Dit artikel vind je hier. Echter heb ik door het vele schoolwerk dat ik nog moest doen geen tijd gehad om veel van de tips uit te voeren. Hopelijk kom ik hier de komende tijd beter aan toe!

Een stageplek vinden
Dit doel is gelukt! Het eerste sollicitatiegesprek dat ik had was meteen een match en ik kreeg dan ook gelijk te horen dat ze het erg leuk zouden vinden als ik hier stage zou komen lopen. Heel erg fijn natuurlijk! Ik zal wanneer ik eenmaal bezig ben met mijn stage nog wel een studie update schrijven waarin ik jullie meer vertel over het bedrijf en hoe het me allemaal gaat bevallen.

Mijn achterstand qua schoolwerk inhalen
Doordat ik in september moeite had gehad met het wennen aan het schoolritme en ook nog eens een week ziek thuis had gezeten had ik een aardige achterstand opgebouwd wat betreft schoolwerk. Deze maand was het doel dan ook om deze achterstand in te halen en mijn tentamenweek relaxed in te gaan. Dit doel is deels gelukt: ik heb mijn werk allemaal gedaan maar voor mijn gevoel wel afgeraffeld en minder goed dan dat dit had gekund. Ik hoop dan ook dat ik al mijn opdrachten en tentamens gewoon haal!

Mijn doelen voor deze maand: november

Wennen op mijn stageplek
13 november is het dan toch echt zover: ik ga beginnen met stage lopen. Ik moet zeggen dat ik het toch wel erg spannend vind en ben benieuwd hoe het me gaat bevallen. 40 uur in de week stage lopen is toch niet niks in verhouding met de paar uur school die ik normaal in een week heb. Ik ga proberen om een beetje vooruit te werken voor mijn blog zodat ik rustig de tijd heb om echt goed te wennen aan mijn stage.

Tijd voor mezelf nemen
Ik merk dat ik de afgelopen tijd niet lekker in mijn vel zit en wil deze maand dan ook extra tijd voor mezelf nemen om me gewoon weer wat beter te gaan voelen. Op dit moment denk ik ook dat dit betekent dat ik niet aan vlogmas ga doen dit jaar, aangezien ik dit anders volgende week voornamelijk moet gaan filmen en ik gewoon echt de tijd wil nemen voor mezelf. Voor hetzelfde geld komt het er alsnog: daar zie ik mezelf nog wel voor aan. Toch wil ik jullie alvast meegeven dat de kans dat het niet door gaat groot is.

Dat waren dan alweer mijn doelen voor november. Ik ben benieuwd wat jullie plannen zijn voor de aankomende maand en of jullie nog doelen voor jezelf hebben gesteld. Laat het weten in de reacties!

2 Comments

 • Ria 31 oktober 2017 at 09:28

  Verstandig om niet te veel hooi op de vork te nemen, jijzelf en de studie gaan voor!

  • Irina 1 november 2017 at 13:05

   Ik ga zien hoe het gaat lopen! Ik ken mezelf langer dan vandaag dus de kans dat ik alsnog ga proberen om het wel te doen is aanwezig, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×