Mijn doelen voor december 2017

30 november 2017 3 Comments

De maand is alweer aan zijn einde, wat betekent dat we bijna december in gaan. De laatste maand van het jaar: heel erg gek om te bedenken! Deze maand komen er wel weer leuke dingen aan met natuurlijk Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Hoe dan ook, vandaag deel ik mijn doelen voor de maand weer met je en kijken we samen terug op mijn doelen van afgelopen maand.

Mijn doelen van afgelopen maand : november

Wennen op mijn stageplek
Mijn stage is officieel begonnen en ik moet zeggen dat het toch wel heel erg wennen is. Wanneer ik colleges heb, heb ik minimaal 1 dag in de week extra vrij en draai ik natuurlijk een stuk minder lange dagen. Nu sta ik iedere doordeweekse dag rond kwart over 6 a kwart voor 7 op (het ligt er maar net aan of ik met de fiets of met de bus naar het station ga) en kom ik ’s avonds pas rond een uur of 19 weer thuis. Lange dagen waarbij ik maar zo’n half uurtje lunchpauze op een dag heb. Natuurlijk was dit even wennen! Inmiddels is mijn ritme zo veranderd dat ik al voor mijn wekker wakker wordt en een stuk makkelijker mijn bed uit kom in de ochtend. Ook op mijn stageplek begin ik mijn draai steeds meer te vinden. Ik zal over een tijdje nog een uitgebreide studieupdate schrijven voor jullie, waarin ik uitgebreid in ga op mijn stageperiode.

Tijd voor mezelf nemen
November begon met mijn laatste tentamen en deadline, waarna ik een week lang onofficieel vakantie had. Een week waarin ik helemaal niets voor school kon/moest doen voordat mijn stage zou beginnen: heerlijk! De planning was dan ook om deze week even helemaal voor mezelf te nemen en alleen dingen te doen waar ik zelf zin in had. Dat is zeker gelukt! Ik heb mijn blog zoals jullie weten op een lager pitje gezet, ben lekker wezen shoppen, sprak af met Joyce en Danique en genoot van mijn vrije tijd. Mocht je de weekvlog gemist hebben, dan kun je die hier vinden.

Mijn doelen voor december 2017

Mijn doelen voor aankomende maand : december

Een serie met kerstvideo’s maken
Het liefst zou ik aan vlogmas doen, maar aangezien ik stage loop is dit gewoon echt niet te doen. Toen kwam ik op het idee om iedere dag tot aan de kerst een gewone video te uploaden, zodat ik deze ruim van tevoren kon filmen en editen. Helaas is dit ook niet gelukt omdat ik simpelweg de tijd voor mezelf wilde nemen en mezelf niet wilde pushen tot het filmen van zoveel video’s. Nu is de planning om gewoon zoveel video’s te posten als lukt en ik daadwerkelijk zin in heb! Voor hetzelfde geld wordt dit alsnog iedere dag tot aan de kerst, maar alleen als ik daar echt zin in heb. Ik ben benieuwd wat jullie van de video’s gaan vinden deze maand!

Genieten van de week vrij van stage
Mijn stagebedrijf is tijdens de week van kerst gesloten, wat ervoor zorgt dat ik in ieder geval een weekje vrij heb tussendoor! Heel erg fijn, aangezien ik een week of 10 à 11 stage loop en toch wel graag wat vrije tijd wil hebben. Ik kijk er nu al naar uit om even lekker een week lang te genieten van mijn vrije tijd. Want jeetje wat gaat een weekeind van twee dagen snel zeg! (Ben ik niet meer gewend, oeps)

Dat waren alweer mijn doelen voor de aankomende maand. Ik ben benieuwd naar jullie plannen! Gaan jullie iets leuks doen in de kerstvakantie of vieren jullie de feestdagen nog op een leuke manier? Laat het me weten in de reacties!

3 Comments

 • Ria 30 november 2017 at 09:48

  Goed dat je meer tijd voor jezelf neemt Irina! Wat een lange dagen zeg….

  Ben benieuwd naar je studie update ?

 • Robib 30 november 2017 at 08:36

  Wat fijn dat je nog een week vrij hebt tussendoor!
  Ik werk nu bij het Rode Kruis in het 3FM Serious Request team. Wat betekent dat ik van 18 tm 24 dec volop bezig ben in de actie week. Mn plan is dus om zoveel mogelijk rust te pakken en zorgen dat ik niet ziek wordt. Na de actieweek heb ik ook vakantie tot 2 januari. Dat wordt heel erg opladen van het bijna niet slapen en hele dagen bezig zijn.

  • Irina 30 november 2017 at 10:06

   Dat lijkt me inderdaad erg druk! Wel tof dat je daar nu werkt zeg!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×