DIY Simpele Kerst Room Decor

14 december 2016 2 Comments

Het is weer tijd voor een Kerst video! Net als vorig jaar besloot ik weer een aantal DIY ideetjes  met jullie te delen, maar dit jaar pakte ik het net iets anders aan. Ik heb namelijk 4 hele simpele DIY’s bedacht om de eettafel tijdens het Kerstdiner net iets leuker en kerstiger te maken. Benieuwd hoe ik ze heb gemaakt? Kijk dan snel verder!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 14 december 2016 at 11:17

  Goed uitgelegd Irina! Vooral de filmpjes zijn heel duidelijk.

  • Irina 14 december 2016 at 14:22

   Dankjewel!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×