Creatief, Video

DIY Simpele Kerst Room Decor

Het is weer tijd voor een Kerst video! Net als vorig jaar besloot ik weer een aantal DIY ideetjes  met jullie te delen, maar dit jaar pakte ik het net iets anders aan. Ik heb namelijk 4 hele simpele DIY’s bedacht om de eettafel tijdens het Kerstdiner net iets leuker en kerstiger te maken. Benieuwd hoe ik ze heb gemaakt? Kijk dan snel verder!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Ria
  14 december 2016 at 11:17

  Goed uitgelegd Irina! Vooral de filmpjes zijn heel duidelijk.

  1. Reply
   Irina
   14 december 2016 at 14:22

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.