DIY | Persoonlijk Valentijnscadeau met Printables

5 februari 2015 3 Comments

DIY valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur, en ondanks dat ik er zelf niet zo veel mee heb, vond ik het toch leuk om deze DIY voor jullie op te nemen. Ik laat vandaag een hele simpele manier zien om je geliefde te verrassen met een leuk (budget) eigen gemaakt cadeau. ‘Open When…’ enveloppen!

Open When Printable ~ hier
Cadeaubonnen Printable ~ hier

3 Comments

 • Blognroller 10 februari 2015 at 09:36

  Aah deze is heel cute, kwam hem al tegen op internet. Heb toevallig net ook zelf een DIY voor valentijnsdag online gezet. Liefs

 • Daphne 6 februari 2015 at 20:50

  Heehoi! Wat een ontzettend leuk idee! Misschien ga ik het zelf ook doen. 🙂 En je bent goed bezig hoor, met je camera. Het is ook erg lastig om te doen maar het ziet er nu al leuk uit! Een tipje; je zou een grote knuffel of iemand anders op jouw plekje voor de camera kunnen neerzetten en dan zelf de camera scherp stellen op de knuffel of persoon. Vervolgens ga jij op de plek zitten, en ben je als het goed is scherp in beeld. Veel succes en een fijne avond. 🙂

  • Irina 6 februari 2015 at 21:00

   Dankjewel voor de tip! Ik ben inderdaad erg aan het proberen om mijn filmpjes scherper te maken. Nu aan het proberen met een afstandbediening, maar misschien dat ik dit ook wel ga gebruiken!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×