DIY Kerst Room Decor

6 december 2015 2 Comments

PicMonkey Collage diy2

December is begonnen, Sinterklaas is het land uit en dus vond ik het de perfecte timing om te beginnen met mijn kerstvideo’s! Vandaag laat ik jullie 4 verschillende DIY’s zien waarmee je je kamer kerst proof kunt maken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Bij de #KerstKnutselChallenge van Viking is het de bedoeling dat je met kantoorartikelen een Kerst DIY maakt. Zelf heb ik hiervoor gebruik gemaakt van notitieblaadjes, die iedereen wel op zijn/haar bureau heeft staan. Maar er zijn natuurlijk nog een heleboel andere ideeën te bedenken! Viking daagt daarom ook jou uit om mee te doen aan de #KerstKnutselChallenge! Lees alles over deze actie hier na.

*Deze video is in samenwerking met Viking gemaakt

2 Comments

 • Yvanka 6 december 2015 at 15:32

  Leuk! 🙂

 • Anna 6 december 2015 at 12:24

  Heel leuk! Het begint nu echt te kriebelen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×