Disclaimer

De informatie op mijn blog is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op mijn blog worden ontleend. Hoewel Irina Touw.nl zorgvuldigheid belangrijk vindt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en ik daarbij gebruik maak van bronnen die ik betrouwbaar vind, kan ik niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Irina Touw.nl garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren, maar ik voer een dusdanig beheer uit, zodat eventuele verstoringen tot een minimum zijn beperkt. Irina Touw.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website vriendelijk af.

Samenwerkingen met derden

Op Irina Touw.nl bevinden zich artikelen die ik door middel van een samenwerking met een bedrijf heb geschreven. Dit kan zijn in de vorm van een advertorial, review of een winactie. Daarnaast ontvang ik voor Irina Touw.nl producten waar ik een artikel over schrijf of krijg ik betaald voor het schrijven van een artikel. Indien dit het geval is, zal ik dit te allen tijde vermelden onderaan het artikel. Echter, de samenwerkingen beïnvloeden mijn mening niet en ik zal altijd eerlijk zijn naar mijn lezers toe.

Informatie gebruiken

Alle afbeeldingen en teksten op mijn blog heb ik zelf geschreven of gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan informatie op mijn blog te kopiëren, te downloaden of op andere manieren openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder eerst schriftelijke toestemming aan mij te vragen. Je mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Informatie van derden, producten en diensten

Op mijn blog staan links naar websites van derden. Irina Touw.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites heb ik, voor zover mogelijk, beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit en/of volledigheid.

Affiliate linkjes 

Irina Touw.nl maakt soms gebruik van affiliate links in de vorm van banners of blogposts. Als jij via zo’n link iets aanschaft ontvang ik hierover commissie. Dit gebruik ik weer om deze site helemaal tip top te laten draaien.

Wijzigingen

Irina Touw.nl heeft het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Ik raad je dan ook aan om regelmatig te controleren of de via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, is gewijzigd.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×