Dingen om te doen deze kerstvakantie

24 december 2016 6 Comments

De kerstvakantie is voor velen eindelijk aangebroken! Tijd om lekker te ontspannen, dingen te doen die je leuk vind en gewoon even niet aan school of werk te denken. Vandaag deel ik een aantal leuke ideeën met je om te gaan doen deze kerstvakantie!

Kerst vieren

Het heet natuurlijk niet voor niets kerstvakantie: de kerst is bijna aangebroken! Tijd om heerlijk samen te zijn met vrienden en familie en te genieten van de tijd die je samen hebt. Ow, en natuurlijk om al dat heerlijke eten op te eten want dat is toch wel een extra pluspuntje van de kerst.

Naar de bioscoop

Een uitje dat ik zelf altijd heerlijk vind is naar de bioscoop gaan. Zelf ben ik deze vakantie van plan om naar Soof 2 te gaan, maar er draaien ook nog andere leuke films. Ben jij bijvoorbeeld al naar Fantastic Beasts geweest? Echt een aanrader!

Netflix and chill

Iets wat ik zelf heerlijk vind is om gewoon een dag lang in bed te liggen met een goede serie en iets lekkers te eten. Netflix binge watchen? Prima! Wie doet er met me mee?

Lezen

Als er iets is wat ik te weinig doe dan is het wel lezen. In de vakanties probeer ik dit dan ook altijd lekker bij te spijkeren! Op het moment ben ik bezig in Paper Towns van John Green. Ik ben benieuwd of ik hem uit ga krijgen deze vakantie: ik ben nu pas bij hoofdstuk 2.

Oud & Nieuw vieren

Nog zo een leuk feest in de vakantie: Oud & Nieuw! Hoe je het ook viert, het is een mooie afsluiting van het jaar. Maken jullie eigenlijk nog goede doelen lijstjes voor 2017? Ik denk het niet, al weet je het nooit: straks bedenk ik me op het laatste moment.

Relaxen

Deze vakantie ben ik ook vooral van plan om even lekker te relaxen, te ontspannen en even niet aan school te denken. Helaas heb ik een herkansing om voor te leren, maar verder ga ik gewoonweg niets doen voor school. Hoe ik relax? Dat vertel ik je allemaal in dit artikel.

6 Comments

 • Britt van Ommeren 24 december 2016 at 14:45

  Mijn doel is vooral veel leren, en ook relaxen, en natuurlijk lekker genieten van Kerst!

 • Ria 24 december 2016 at 13:36

  Fijne vakantie gewenst! Naast werk heb ik ook een paar dagen vrij gelukkig. En goede doelen? Als ik ze heb, voer ik ze meteen uit, daar ga ik niet mee wachten tot 1 januari 🙂

 • Floor 24 december 2016 at 12:41

  Ik ben gister naar Soof 2 geweest en het was écht super leuk! Ik wil zelf ook wat meer boeken gaan lezen en er moet natuurlijk nog gewerkt worden -.- en we kunnen schooldingen helaas ook niet vergeten 🙁

 • chucky1012 24 december 2016 at 11:24

  Zulke fijn tips 😉

  Happy Holiday Xoxo

 • Mariska 24 december 2016 at 10:21

  Bij mij wordt het eten, oud en nieuw vieren, verslagen maken en toetsen leren :/ was er maar tijd voor Netflix en chill .. :'( Fijne kerst alvast! <3

 • k 24 december 2016 at 09:56

  Leuke tips, voor mij wordt het vooral leren voor de toestweek na de vakantie!
  X

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×