Dingen die ik NOOIT zou zijn gaan doen zonder mijn Blog en Youtube kanaal

13 september 2015 1 Comment

header

Het leek me leuk om eens iets compleet anders te doen dan anders voor een filmpje, en zo kwam ik op het idee om 10 dingen op te noemen die ik nooit zou zijn gaan doen als ik geen blog of youtube kanaal was begonnen. Ik merk namelijk dat ik toch best wel wat dingen anders ben gaan doen sinds ik blogger en youtuber ben geworden, en het leek me leuk om die dingen met jullie te delen!

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn video’s

1 Comment

 • Ria 13 september 2015 at 09:53

  Leuk filmpje irina!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×