DIERENDAGSPECIAL – Katten Woefbox Unboxen (met Mischa)

4 oktober 2015 No Comments

IMG_1920

Zoals jullie vast wel weten is het vandaag Dierendag (zo niet: schaam je), en speciaal voor die gelegenheid heb ik de eenmalige versie van de Katten Woefbox besteld. Het leek me wel leuk om deze op camera voor jullie te unboxen, met natuurlijk één van mijn katten erbij zodat jullie haar reactie konden zien.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Klik hier voor de site van de Woefbox

Hoe verwen jij je dieren met Dierendag?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×