Dierenarts & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #74

Dierenarts & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #74

15 juni 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week gingen we met Mischa naar de dierenarts aangezien ze ineens pijn bleek te hebben waar we ons zorgen over maakten. Daarnaast ben ik lekker productief met het maken van video’s en is het weer tijd om een aantal pakketjes te unboxen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×