Dierenarts met Cinna, gingerbread huis versieren & kerstkaarten // VLOGMAS #14

15 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 14! Vandaag gaat mama naar de dierenarts met Cinna, om te kijken wat de gekke plekjes op zijn kop kunnen zijn. Daarnaast ga ik een gingerbread huisje versieren, schrijf mijn kerstkaarten voor dit jaar en maak cadeautasjes voor vriendinnen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×