December goals

1 december 2014 1 Comment

Het is niet te geloven hoe snel het jaar gaat, we zitten alweer in de laatste maand! December is altijd een hele gezellige tijd waar je veel tijd doorbrengt met familie en vrienden. Tegelijkertijd is december de maand waarin ik ben begonnen met bloggen! 8 december bestaat Ordinary Odd alweer een jaar. En dat gaan we natuurlijk vieren. Voor nu: mijn doelen van de maand.

Mijn tentamens halen

Dat is helemaal gelukt! Ik heb alle vakken van het eerste blok gehaald en daarmee al mijn studiepunten binnen. Nu nog zien om het dit blok ook te doen, want ik heb het nu veel drukker en om eerlijk te zijn vind ik de vakken van dit blok ook helemaal niet zo interessant. Motivatie is ver te zoeken… Maar ik bijt door!

Oefenen met mijn paardje

Door de drukte rondom school de afgelopen maand ben ik minder vaak en minder lang bezig geweest met mijn paard. Maar wanneer ik er was ben ik wel lekker met haar bezig geweest. Inmiddels heeft mijn moeder ook op haar gereden, wat een enorme stap is! We hebben nog een heleboel om te oefenen maar we willen er allebei graag voor werken dus dat moet lukken.

Met mijn vriend iets leuks doen voor ons half jaar samen

Ondanks het feit dat ons weekeindje weg niet door kon gaan doordat hij iets anders had dat weekeind, hebben we het toch gezellig samen gevierd door het weekeind erna lekker samen naar de film te gaan. Samen hebben we The Hungergames ‘Mockingjay part 1’ gekeken. Misschien dat ik daar binnenkort een review van online zet!

Af en toe sporten en weer gezonder eten

Het sporten is, naast het paardrijden, er bij in geschoten door alle drukte. Gezonder eten heb ik wel weer opgepakt. En ik merk dat ik me daardoor gelijk weer lekkerder in mijn vel voel. Ik weet dat ik nooit echt super gezond en fit zal zijn, maar ik vind het heerlijk om me er af en toe in te verdiepen en te merken dat ik me er beter van ga voelen.

En dan is het nu tijd voor mijn doelen voor de laatste maand van 2014. Ik heb het idee dat dit misschien wel het laatste ‘monthly goals’ artikel zou kunnen zijn, omdat ik merk dat ik het minder leuk begin te vinden om over te schrijven. Natuurlijk zal ik af en toe wanneer ik daar de behoefte aan heb mijn doelen zeker met jullie delen! Maar ik houd er niet zo van om ergens aan vast te zitten. Voor nu: de doelen van december!

Het 1-jarig bestaan van Ordinary Odd vieren

Nu mijn blog een jaar lang bestaat kan ik dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ik heb al eerder blogs bijgehouden, maar nog nooit heb ik het zo lang volgehouden. Ik wil dan ook heel erg graag door met bloggen, en wil echt gaan groeien. Ik ben aan het sparen voor een goede spiegelreflexcamera, zodat ik straks betere foto’s en filmpjes kan maken en heb allemaal leuke ideeën om uit te werken. Maar zodra de tijd zo ver is zal ik daar meer over vertellen!

Lekker uitrusten in de kerstvakantie

Ik ben de laatste tijd zo ontzettend druk met school en werk, en dan nog mijn paard, vriend en bloggen ernaast, dat ik heel erg toe ben aan ontspanning. Ik heb echt behoefte aan een dag helemaal niets hoeven. Daarom denk ik dat ik dit in de kerstvakantie ook gewoon maar eens moet gaan doen. Daar zal ik me vast fijner van gaan voelen.

Meer tijd in mijn blog steken

Ik merk dat ik door alle drukte weinig tijd in mijn blog heb gestoken de afgelopen maanden en daar baal ik van. Ik wil zoals ik al zei echt groeien met mijn blog en daarom wil ik er meer tijd in steken. Dit betekend niet alleen in het daadwerkelijk schrijven van artikelen, maar ook in technieken om foto’s en video’s te bewerken en andere dingen voor ‘achter de schermen’. Ik weet zeker dat mijn blog daardoor veel beter kan worden.

Zoals jullie zien heb ik niet veel doelen voor de komende maand, omdat het natuurlijk al een hele drukke maand is door alle feestdagen. Ik wil mezelf deze maand zo veel mogelijk rust proberen te gunnen, omdat ik nu al een tijd lang alsmaar aan het rennen ben om alles wat ik moet doen af te krijgen.

Ik wens jullie alvast een hele fijne maand toe! Geniet van alle feestdagen en het samenzijn met vrienden en familie. Laten we met zijn allen 2014 goed afsluiten!

1 Comment

 • f 5 december 2014 at 16:44

  Leuk om te lezen 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×