December Goals

1 december 2016 6 Comments

December Goals

Ik weet dat het heel cliché klinkt, maar jongens wat is de tijd weer snel gegaan! We zitten inmiddels alweer in de laatste maand van 2016! Ik kan nog niet helemaal geloven dat we over een maand alweer 2017 in gaan, maar tegelijkertijd heb ik ontzettend veel zin in de feestdagen. Vandaag is het dan ook tijd voor mijn December Goals: ik vertel je hoe mijn doelen voor afgelopen maand zijn gegaan en welke doelen ik voor deze maand heb gesteld!

Afgelopen maand : november

Mezelf rust gunnen en zorgen dat ik beter in mijn vel kom te zitten
Mezelf rust gunnen? Hmm.. half gelukt. Ik heb de afgelopen maand aardig aan mijn Netflix verslaving toegegeven en zit dan ook het liefst de hele middag en avond in bed naar series te kijken. Toch heb ik zeker de eerste weken van november juist keihard gewerkt voor mijn tentamen/inlevermomenten en projectweek. Mijn tentamen Mediamarketing heb ik overigens gehaald met een 6 en de opdrachten voor Digitale Media gemiddeld met een 7.2! Het harde werk is in ieder geval de moeite waard geweest! Verder krijg ik mijn Nederlands tentamen en mijn project cijfer nog terug, dus daar weet ik nog niks over te zeggen. Maar goed: dit doel is dus half gelukt! Ow en over dat beter in mijn vel komen te zitten? Ik ben nog altijd moe maar verder gaat het een stuk beter!

Gezellig een dagje naar de dierentuin
Dit doel is zeker gelukt! Ik ging de zaterdag na mijn projectweek gezellig samen met mijn ouders naar Dierenpark Amersfoort. Ik was doodmoe van mijn projectweek maar heb een hele leuke dag gehad in een park dat ik nog niet kende. Je had zelfs een stuk waar ze ‘dinosauriërs’ hadden. Nouja, ze hadden ze nagebootst: heel erg leuk en leerzaam voor kleine kinderen!

December Goals

Aankomende maand : december

Een hele serie vol met Kerst video’s maken
Net als aan het begin van het schooljaar toen ik een hele Back To School-serie heb gemaakt op mijn YouTube kanaal ben ik dat dit jaar ook van plan rondom de Kerst. De eerste video komt a.s. zaterdag of dinsdag online, ik moet nog even beslissen (oeps). Ik heb overigens al een heleboel leuke ideeën in mijn hoofd maar mochten jullie nog iets hebben wat je echt graag voorbij wilt zien komen op mijn kanaal: let me know!

Genieten van mijn Kerst vakantie
Hoe leuk ik mijn opleiding ook vind: het kost toch wel heel erg veel tijd en energie. Daarom kijk ik nu al uit naar de Kerstvakantie over 3.5 weken. Ik heb eigenlijk helemaal geen plannen voor de vakantie, behalve dan dat ik Kerst ga vieren met mijn familie en cadeautjes ga geven met mijn ouders. Verder zie ik wel wat ik ga doen! Heerlijk, even twee weken rust.

6 Comments

 • Jouvence 2 december 2016 at 12:33

  Lekker genieten van je kerstvakantie en ik ben erg benieuwd naar je kerstvideo’s! ♥ xx

  • Irina 2 december 2016 at 13:17

   Ga ik zeker doen!

 • Ria 1 december 2016 at 11:09

  Fijn dat je goede cijfers had!

  • Irina 1 december 2016 at 11:44

   Ja ik ben er ook heel blij mee!

 • Britt 1 december 2016 at 07:16

  Dan kan ik al niet wachten op al je Kerstvideo’s die nog zullen komen!

  • Irina 1 december 2016 at 08:14

   Ik heb er zelf ook zo veel zin in!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×