De vakantie is begonnen! Let’s go to Dubrovnik // KROATIË VLOG #1

29 juni 2023 No Comments

Yes daar is hij dan: de eerste vakantievlog van onze vakantie naar Kroatië! In deze vlog neem ik je mee tijdens onze eerste dagen, waarin we verblijven in het prachtige (en drukke) Dubrovnik. Van prachtige uitzichten tot een mooie wandeling over de muur, mijn verjaardag en een heleboel pauwen op Lokrum eiland. Ik neem je overal mee naartoe: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×