De ultieme zomer bucketlist

31 juli 2018 No Comments

Met het heerlijke weer van de afgelopen tijd is iedereen helemaal in de vakantiestemming: de zomer is eindelijk hier! Omdat de zomer de perfecte periode van het jaar is om leuke dingen te doen leek het me leuk om een zomer bucketlist samen te stellen. Ik vroeg jullie op Instagram wat er echt niet kon ontbreken op mijn bucketlist en zo is dit de ultieme lijst geworden. Of je nu thuis blijft of op vakantie gaat: in deze lijst vind je zeker wel een aantal dingen die deze zomer op jouw to-do list horen!

Ontdek nieuwe plekken

Of je nu op vakantie gaat of lekker thuis blijft deze zomer: nieuwe plekken ontdekken is heerlijk. Ga op pad en ontdek een dorp of stad waar je nog nooit bent geweest, ga lekker wandelen door de natuur en geniet.

Maak verse lemonade

Oh wat was ik blij dat ik dit had gedaan vorige week met de ontzettend hoge temperaturen! Het is heerlijk en ook nog eens ontzettend gemakkelijk om te maken. Je knijpt zo’n 3 à 4 citroenen uit tot je een halve kop citroensap hebt. Vervolgens meng je een halve kop water met een halve kop suiker en mengt dit in een pan met elkaar: goed blijven roeren. Dit suikerwater vermeng je vervolgens met het citroensap en hier voeg je nog eens 3 à 4 koppen water aan toe. Even in de koelkast en je hebt je eigen lemonade gemaakt! Heerlijk koel en ook nog eens Instagram waardig!

De ultieme zomer bucketlist

Ga picknicken

Wat is er nu leuker dan lekker in het zonnetje met vrienden picknicken? Juist: vrij weinig. Spreek met een paar vrienden af, neem allemaal iets lekkers te eten/drinken mee en een groot kleed en je bent gegarandeerd van een gezellige middag!

Organiseer een BBQ

Als er iets is waar ik gek op ben in de zomer dan is het wel BBQ’en. Zodra het ook maar even mooi weer is hoor je mij al over een BBQ en het zal je dan ook niet verbazen dat ik het de afgelopen tijd al regelmatig heb gedaan. Nodig een aantal vrienden uit en geniet van een gezellige avond! Overigens kan dit ook prima als je vegetarisch of veganistisch eet: wat dacht je van gegrilde groenten of gepofte aardappelen van de BBQ? Google maar eens en je zult zien dat er genoeg opties zijn!

Eet lekker veel ijsjes

Natuurlijk kunnen ijsjes niet ontbreken met dit warme weer: eet er dan ook lekker veel deze zomer! Ik ben zelf gek op Magnums en Cornetto’s, maar ook waterijsjes zijn zeker de moeite waard! Nog leuker om een keer zelf ijsjes te maken!

De ultieme zomer bucketlist

Draag je favoriete zomerkleding

Wees nu eens heel eerlijk: hoeveel zomerkleding heb jij in je kast hangen en hoe vaak is het nu echt daadwerkelijk mooi weer hier in Nederland? Ik ben dan ook altijd zo iemand die er ultiem van kan genieten om mijn zomerse jurkjes, playsuitjes en korte broekjes eindelijk uit de kast te halen. Zomerkleding is en blijft mijn favoriet: heerlijk luchtig, vrolijke kleurtjes en ik krijg er gewoon direct een fijn gevoel van.

Geniet van een stranddag

Met een mooie weer van de afgelopen tijd heb ik al heel veel strandfoto’s voorbij zien komen op Facebook en Instgram: hier hoef je helemaal niet voor naar het buitenland deze zomer! Trek je favoriete bikini of badpak aan en ga lekker een dagje zonnen en zwemmen: ultiem genieten.

Draag je favoriete zomerkleding  Wees nu eens heel eerlijk: hoeveel zomerkleding heb jij in je kast hangen en hoe vaak is het nu echt daadwerkelijk mooi weer hier in Nederland? Juist: veel te veel. Ik ben dan ook altijd zo iemand die er ultiem van kan genieten om mijn zomerse jurkjes, playsuitjes en korte broekjes eindelijk uit de kast te halen. Zomerkleding is en blijft mijn favoriet: heerlijk luchtig, vrolijke kleurtjes en ik krijg er gewoon direct een fijn gevoel van!

Geniet van een heldere sterrenhemel

Op een mooie heldere zomerdag kan ik ontzettend erg genieten wanneer het ’s avonds donker wordt en alle sterren zo goed zichtbaar zijn. Ik kijk vaak vanaf een restaurant of gewoon simpelweg vanaf mijn tuinstoel naar de lucht, maar je kunt natuurlijk ook samen met vrienden ergens in een parkje gaan zitten. Hoe dan ook: geniet van hoe magisch de sterrenlucht er boven je uit ziet.

Lees in de zon

Ik houd ontzettend erg van lezen, maar ik neem er eigenlijk nooit echt de tijd voor. Wanneer ik op vakantie ben merk ik dat ik het lezen echter wel heel erg graag weer op pak. Niets is zo fijn als op je strandbedje liggen, lekker genieten van het mooie weer en helemaal opgaan in een boek. Natuurlijk hoef je hiervoor niet op vakantie te zijn: ook in Nederland gewoon in de achtertuin is dit heerlijk om te doen.

Draag je favoriete zomerkleding  Wees nu eens heel eerlijk: hoeveel zomerkleding heb jij in je kast hangen en hoe vaak is het nu echt daadwerkelijk mooi weer hier in Nederland? Juist: veel te veel. Ik ben dan ook altijd zo iemand die er ultiem van kan genieten om mijn zomerse jurkjes, playsuitjes en korte broekjes eindelijk uit de kast te halen. Zomerkleding is en blijft mijn favoriet: heerlijk luchtig, vrolijke kleurtjes en ik krijg er gewoon direct een fijn gevoel van!

Ga naar een festival

Als ik eerlijk ben dan ben ik helemaal niet zo’n festivalganger, maar er is één festival in de zomer dat ik nooit oversla: Castlefest. Dit alternatieve festival bij de Keukenhof in Lisse is echt een traditie geworden van mij en mijn moeder. Heerlijk genieten van mooi weer, lekker eten en drinken, leuke muziek en ontspannen mensen: wat wil je nog meer? Ga deze zomer dan ook vooral een keer naar een festival, ook al is het niks voor jou: wie weet ontdek je juist iets heel erg leuks!

Spreek af met vrienden/vriendinnen

Iedereen kent het wel: die vrienden/vriendinnen die je eigenlijk vrijwel nooit ziet omdat jullie het allebei te druk hebben. De zomer is in dit geval de perfecte gelegenheid om weer eens af te spreken, lekker bij te praten en samen leuke dingen te doen. Dus: welke vriend(in) ga jij snel opbellen?


Welke items van deze bucketlist ga jij sowieso afstrepen deze zomer? En zijn er nog andere dingen die volgens jou echt op deze bucketlist horen te staan? Laat het weten in een reactie!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×