De mooiste plekken van Lesbos ontdekken // LESBOS VLOG #2

De mooiste plekken van Lesbos ontdekken // LESBOS VLOG #2

26 augustus 2020 No Comments

Het is vandaag alweer tijd voor de tweede en laatste Lesbos vlog. Tijdens onze tweede week op dit prachtige Griekse eiland hebben we een heleboel prachtige plekken op het eiland ontdekt waar ik je natuurlijk mee naartoe neem. Ik laat je vandaag dan ook o.a. Molivos, Petra, het Versteende Woud (museum), Agiassos, Skala Polichnitou en Mytilini zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×