De laatste Vlogmas, verder met opruimen & Oudejaarsavond // VLOGMAS #31

1 januari 2023 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 31! De allerlaatste Vlogmas is alweer aangebroken, wat betekent dat we Oudejaarsavond vieren. Dat doen we lekker relaxed at home met hapjes, spelletjes en een film. Ook ga ik zelf nog verder met opruimen van mijn kasten en doe wat huishoudelijke mededelingen rondom uploads begin 2023. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×