De laatste Vlogmas & Oudejaarsvond // VLOGMAS #31

De laatste Vlogmas & Oudejaarsvond // VLOGMAS #31

1 januari 2022 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 31: de allerlaatste! Na een maand lang dagelijks vloggen en uploaden zit Vlogmas er dan toch echt op na vandaag. Ik geef dan ook een aantal huishoudelijke mededelingen, doe nog een toffe winactie om mee af te sluiten en neem je mee in mijn Oudejaarsavond thuis. Veel kijkplezier en natuurlijk een gelukkig en gezond 2022!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×