Tag

De Grote Zomer TAG

8 juli 2017 No Comments

Een tijdje terug vulde ik al de ‘Summer TAG‘ in, waarin ik tien vragen over de zomer beantwoorde. Ik kwam echter de Grote Zomer TAG tegen en wist dat ik deze ook graag wilde invullen. Op dit moment is het officieel zomer en lig ik waarschijnlijk ergens aan het strand op Kefalonia aan mijn bruine kleur te werken dus ik vond het wel een toepasselijk artikel.

Wat is het ultieme zomergevoel?

Het ultieme zomergevoel is voor mij toch denk ik wel om even helemaal niets te moeten en alles te mogen. Even niet continu een stemmetje in mijn achterhoofd dat me verteld nog iets voor school te moeten doen of nog die ene video te moeten editen. Even lekker helemaal niks moeten en lekker ontspannen. Genieten van het moment. Dat is voor mij toch wel het ultieme zomergevoel.

Van welke zomerse temperaturen houd je?

Ik ben iemand die niet al te goed tegen hitte kan, dat zal ik eerlijk toegeven. Ik heb het al snel warm, dus ook in de winter heb ik meestal geen problemen met het koud hebben o.i.d. Toch houd ik wel van een temperatuur van zo’n 25 à 28 graden. Boven de 30 vind ik het echter wel al snel te warm worden: zeker in Nederland. In Griekenland houd ik het beter vol bij hogere temperaturen, omdat het hier vaak veel minder benauwd aanvoelt.

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?

Ik heb eerlijk gezegd niet echt een favoriete zomervakantie herinnering. Ik houd simpelweg van de complete zomervakantie en kijk dan ook met veel plezier terug naar een heleboel herinneringen. Lekker eten in een schattig klein haventje, met mijn luchtbed over een zee vol golfen ‘rijden’ en lekker lachen met mijn familie. Iedere zomervakantie zit vol met mooie herinneringen.

De Grote Zomer TAG

Thuis blijven of op vakantie gaan?

Een aantal jaar terug had ik hier volmondig op geantwoord met thuis blijven. Nu zie ik in beide antwoorden wel wat. Ik houd er het meeste van om een aantal weekjes van mijn zomervakantie weg te gaan op vakantie, maar de hele vakantie weg zijn lijkt me dan weer niks. Ik combineer ze lekker, zodat ik zowel kan genieten van een heerlijke zonvakantie als van vrienden en familie thuis.

Waar denk je aan bij het woord ‘zomer’?

Ik denk meteen aan vakantie. De zomer is de tijd van het jaar dat je lekker even niks hoeft en een heerlijk lange vakantie hebt. Tenminste: nu ik weer naar school ga is dit voor mij gelukkig weer het geval.

In de zomer maak je mij gelukkig met…

Lekker koude drankjes, een goed boek en een koel briesje. Ja, met een goed boek, een lekker koud drankje naast me en een koel briesje houd ik het met gemak de hele dag uit op een strandstoel: heerlijk!

De Grote Zomer TAG

Favoriete zomerse uitstapjes?

Ik vind het in de zomer heerlijk om naar het strand te gaan, al doe ik dit toch eerder op mijn vakantiebestemming dan dat ik dat hier in Nederland doe. Daarnaast is het jaarlijkse festival Castlefest toch wel één van mijn favoriete uitstapjes in de zomer en geniet ik extra van mijn tijd op de manege.

In de zomer kan ik niet zonder…

Een muggenhor voor mijn ramen. Het klinkt misschien heel erg suf, maar wanneer ik dit simpele ding niet heb word ik van top tot teen lek gestoken. Gelukkig heb ik thuis voor allebei mijn ramen een hor zitten, maar wanneer ik op vakantie ben heb ik vaak deze luxe niet. Dan smeer ik me van top tot teen in met anti muggenspray en hoop op het beste. Wat overigens vaak alsnog resulteert in een aantal bulten, maar het is altijd beter dan compleet lek gestoken worden.

Beste zomerbestemming?

Griekenland. Misschien erg voor de hand liggend aangezien ik hier eigenlijk iedere zomer wel naartoe ga, maar het is absoluut mijn favoriete vakantieland. Vorig jaar ging ik naar Santorini en het jaar daarvoor naar Kreta. Dit jaar zit ik lekker op Kefalonia en Zakynthos, maar ik heb echt al een heleboel gezien in Griekenland.

De Grote Zomer TAG

Het lekkerste zomerse gerecht?

Zomers eten word bij mij al snel gekoppeld aan Griekenland. Een lekkere Griekse salade en brood met tsatsiki is echt een favoriet als lunch. Maar ook met een pita gyros kun je me altijd blij maken. Ow en ’s avonds eet ik ook graag souflaki, mousaka, noem het maar op. Grieks eten is gewoonweg heerlijk.

Wat zijn je zomer plannen?

Ik heb hier een los artikel over geschreven wat je hier kunt vinden. Op dit moment zit ik in ieder geval heerlijk te genieten op Kefalonia en kom ik voorlopig nog niet naar huis.

Dit was dan alweer de Grote Zomer TAG. Ik vond hem heel erg leuk om in te vullen en ben erg benieuwd naar jullie antwoorden op de vragen. Neem de TAG dan ook gerust over op jouw blog en laat het me weten in de reacties, dan neem ik bij jou ook een kijkje.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×