Day Zero Project – Update #6

19 januari 2017 4 Comments

Vorig jaar op 1 januari begon ik mijn Day Zero Project: inmiddels zijn we alweer 384 dagen verder en vond ik het weer eens tijd worden voor een update. Ik ga zoals gewoonlijk vertellen welke doelen ik de afgelopen tijd heb behaald en aan welke ik heb gewerkt: kijk je mee?

029 || Behaal de 200 likes op Facebook

De Facebook pagina van Ordinary Odd is inmiddels de 200 likes alweer voorbij en daar wil ik jullie allemaal heel erg voor bedanken! Mocht je me daar nu nog niet volgen dan kan dat hier.

039 || Film 5 keer een collab met een andere YouTuber (3/5)

Op de lijst met doelen voor mijn Day Zero Project staan een heleboel doelen rondom mijn blog en YouTube kanaal. Een daarvan was het filmen van een aantal collabs met andere YouTubers. In de afgelopen periode heb ik er weer eentje gemaakt! Ik hield namelijk samen met 5 andere meiden een mega winactie voor de kerst die ontzettend goed in de smaak viel. De winactie is al afgelopen maar ik heb de video toch hieronder voor jullie gelinkt.

052 || Houdt 10 winacties voor je volgers (10/10)

Dit doel heb ik de afgelopen periode helemaal af kunnen ronden! Ik hield zoals ik net al zei een winactie rondom de Kerst samen met de andere YouTubers, maar hield ook een winactie vanwege het 3 jarig bestaan van Ordinary Odd. Ow en dat dit doel behaald is betekend overigens niet dat ik nu ga stoppen met het houden van winacties: ik word namelijk veel te blij als ik jullie enthousiaste reacties daarop voorbij zie komen!

054 || Koop/krijg de Canon 50 mm 1.8 lens

Voor de kerst kreeg ik totaal als verrassing de Canon 50 mm 1.8 lens van mijn moeder. Deze lens stond echt al jaren op mijn verlanglijstje en ik ben er ook echt ontzettend blij mee. Ik maakte al een aantal oefen-foto’s en liet deze zien in dit artikel maar weet zeker dat ik er nog veel meer plezier van ga hebben.

073 || Kijk 50 films (23/50)

De afgelopen periode ging ik zoals gewoonlijk ook weer een paar keer naar de bioscoop. Daar zag ik Fantastic Beasts And Where To Find Them en Soof 2. De een vond ik echt geweldig maar de andere viel wat tegen. Daarnaast keek ik thuis op kerstavond naar How The Grinch Stole Christmas. Deze had ik nog nooit eerder gezien (I know, shame on me!) maar vond hem ontzettend leuk!

074 || Kijk 5 complete series (5/5)

Ook dit doel heb ik helemaal kunnen behalen! Ik ben de afgelopen tijd echt weer helemaal verslaafd aan Netflix en moet mezelf bedwingen om niet de complete dag te zitten bingewatchen. Ik keek de afgelopen tijd heel The Walking Dead opnieuw, maar ook de nieuwe Netflix original The OA heb ik compleet gekeken. Nu ben ik bezig met Bitten, waar ik ook al bijna doorheen ben… oeps. Mocht je nu benieuwd zijn naar mijn favoriete Netflix series dan kun je hier en hier twee video’s met mijn favorieten vinden!

075 || Ga 10 keer naar een festival (2/10)

Hoewel het niet echt festivalseizoen is op het moment ben ik toch in december naar een festival geweest: de Midwinterfair in het Archeon. Het was erg klein, wat we niet hadden gedacht en daarom waren we al snel weer thuis. Het was er echter niet minder gezellig en leuk om!

080 || Bak 10 verschillende recepten (2/10)

Voor een kerst video maakte ik in december speciale gingerbread koekjes in de vorm van kerstbomen. In eerste instantie was het de bedoeling om mini gingerbread huisjes te maken maar helaas is dat mislukt. Zelf vond ik de koekjes alsnog erg lekker en goed gelukt, maar helaas is de video niet erg goed bekeken: je vind hem hieronder.

082 || 15 Do It Yourself’s maken en delen op je blog of YouTube kanaal (9/15)

Nog een kerstvideo was er eentje waarin ik 4 simpele kerst DIY’s liet zien waarmee je de tafel tijdens het kerstdiner extra leuk kon maken. De video vind je hier. Zelf was ik heel erg blij met de resultaten en zeker de mok en het bord ga ik nog vaak gebruiken rondom de kerst. Daarnaast tel ik de receptvideo van de gingerbread koekjes hiervoor ook mee als DIY: waardoor ik de afgelopen periode 5 DIY’s aan jullie heb laten zien.

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriendin (10/10)

Eind 2016 had ik niet alleen een meeting bij mijn YouTube netwerk waar ik met Samantha, Kristina en Rachel naartoe ging, maar ook een gezellig Sinter-Kerst-en-Nieuw etentje met de meiden van de manege. Ook besloten Samantha en ik in het begin van de kerstvakantie om samen te gaan shoppen bij de Primark in Den Haag. Ow en wat ben ik trouwens jaloers op Samantha op dit moment: die is net vertrokken op wereldreis!

099 || Bezit 10 MAC lipsticks (8/10)

MAC lipsticks zijn op het moment toch wel mijn absolute favorieten: ik draag ze vrijwel iedere dag. De afgelopen periode kocht ik MAC Twig  erbij en sindsdien is het een van mijn meest gedragen lipsticks. Overigens kocht ik ook een prachtige blush van de MAC Caitlyn Jenner collectie waarvan de review snel online komt!

Dat waren de doelen die ik de afgelopen tijd heb behaald en waar ik aan heb gewerkt. Dag 384 van de 1001 en 36 doelen van de 101 gehaald. Ik vind dat ik nog altijd aardig op schema loop! Zeker als ik bedenk dat ik naast de 36 behaalde doelen ook al bezig ben met het behalen van nog 9 doelen. Dit gaat de goede kant op!

4 Comments

 • Chantal Janssen 19 januari 2017 at 12:07

  Wat leuk om te lezen dat je al ver bent gekomen! Ben benieuwd naar de volgende update 😉

  Lfs, Chantal

  • Irina 19 januari 2017 at 12:48

   Ja ik vind het zelf ook leuk om deze updates te maken: zo krijg ik pas echt door hoe snel het eigenlijk gaat ^^

 • Britt van Ommeren 19 januari 2017 at 07:09

  Leuk om te lezen dat je alweer zo ver vooruit komt, nog even! Ik kan niet wachten om nog meer recepten en DIY’s te zien op je blog 🙂

  • Irina 19 januari 2017 at 09:17

   Ik wil ook snel weer aan de DIY! Helaas kost het veel tijd en heb ik het vaak druk, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×