Day Zero Project – Update #7

4 mei 2017 24 Comments

Op 1 januari 2016 begon ik aan mijn Day Zero Project. Dit houdt in dat ik binnen 1001 dagen 101 doelen wil volbrengen. Natuurlijk probeer ik jullie op de hoogte te houden van mijn proces, dus vandaag geef ik jullie weer een update. We zitten op dag 489 van de 1001: welke doelen heb ik de afgelopen periode kunnen afstrepen?

027 || Behaal de 500 volgers op Instagram

Ik ben echt laat met het plaatsen van dit update artikel, want de 500 volgers op Instagram haalde ik echt al een paar maanden terug. Inmiddels hang ik rondom de 550, maar helaas blijft het aantal weer een beetje steken. Altijd jammer al die volg-ontvolg spelletjes die er worden gespeeld op Instagram. Maar desondanks: doel gehaald!

031 || Zet 200 filmpjes op YouTube

Ook mijn 200ste video was alweer een hele tijd terug. Ik had speciaal voor deze gelegenheid een winactie voor jullie georganiseerd, waarbij een van jullie een MAC lipstick naar keuze won. De winnares was gelukkig ontzettend blij, en dat maakt mij dan weer blij. Op naar de volgende 100 video’s! (Inmiddels zit ik overigens alweer op de 225, dus dat gaat hard!)

043 || Leer in het openbaar te vloggen zonder je te schamen

Ik merk dat ik door het weekvloggen steeds gemakkelijker vlog in het openbaar. Zeker afgelopen week in Parijs merkte ik dat ik de camera er zonder enige schaamte/twijfel bij pakte. Heel erg fijn om te merken! Natuurlijk zal ik nooit helemaal gemakkelijk worden met tegen een camera praten op straat wanneer mensen me raar aankijken, maar volgens mij is geen enkele YouTuber dit. Ik vind ook dit doel dus gehaald!

050 || Ga 5 samenwerkingen aan met bedrijven (5/5)

Ook wat betreft samenwerkingen ging het de afgelopen tijd redelijk op Ordinary Odd! Zo ging ik een samenwerking aan met de webshop NAMED Fashion en met het tassen en koffers merk Duifhuizen. Twee hele leuke samenwerkingen waarvan ik vooral de tas van Duifhuizen nog met heel erg veel liefde dagelijks gebruik als schooltas!

065 || Ga op stedentrip naar Parijs

Vorige week was ik zoals jullie inmiddels wel weten voor drie dagen naar Parijs samen met mijn moeder. Hierboven heb ik de vlog van deze citytrip nog even toegevoegd voor degenen die deze nog niet gezien hadden. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad en ik ben blij om Parijs gezien te hebben. Toch moet ik stiekem toegeven dat ik Londen toch net wat leuker vind: sorry!

071 || Ga naar het I Love Beauty event

Ook het I Love Beauty event heb ik de afgelopen tijd van mijn lijstje kunnen strepen: hier ging ik gezellig samen met Joyce naartoe. We hebben een ontzettend leuke dag gehad en zijn goed geslaagd wat betreft shoppen. Hier vind je de vlog en hier de shoplog.

073 || Kijk 50 films (30/50)

Filmliefhebber als ik ben heb ik de afgelopen tijd natuurlijk ook weer aardig wat films gekeken. Zowel op Netflix als in de bioscoop. Zo keek ik de afgelopen periode Ted 2Beautyful CreaturesVampire AcademyRed Riding HoodThe Great Wall en Beauty and the Beast.

075 || Ga 10 keer naar een festival (4/10)

Zoals mijn vaste volgers weten ga ik niet zo veel naar festivals of feestjes, toch heb ik de afgelopen maanden weer twee festivals bezocht: de Midwinter Fair en de ELF Fantasy Fair. Mochten jullie je afvragen welk soort festivals dit zijn dan raad ik je aan de vlog hierboven te bekijken van Parijs, hierin heb ik namelijk ook de ELF Fantasy Fair gefilmd.

090 || Verkoop je Schleich verzameling

Toen ik voor mijn weekvlogs mijn nieuwe Canon G7X Mark II camera kocht besloot ik een aantal oude items te gaan verkopen. Eén daarvan was mijn oude Schleich verzameling verkopen. Dat is me gelukt en daardoor heb ik een deel van de camera kunnen betalen: hallo win-win situatie!

099 || Bezit 10 MAC lipsticks (10/10)

Inmiddels heb ik zelfs alweer 11 MAC lipsticks in mijn bezit. De afgelopen maanden bestelde ik de kleuren BraveD for Danger en Amourous. De laatste van die drie moet ik nog op de foto zetten en testen, maar ik weet nu al dat ik ook daar heel erg blij mee ben. Stiekem heb ik nog veel meer MAC lipsticks op mijn verlanglijstje staan, dus het zullen er vast meer worden!

Tot zo ver mijn Day Zero Project update voor deze keer. Ik heb weer een aantal doelen van mijn lijst kunnen afstrepen en heb er aan een aantal gewerkt. Toch moet ik toegeven dat ik nog niet weet hoeveel updates er nog zullen volgen: ik merk namelijk dat de doelen die ik op 1 januari 2016 opstelde niet meer allemaal passen bij wat ik nu wil. Ik twijfel dan ook of ik misschien moet stoppen met deze lijst. Wat denken jullie?

24 Comments

 • Miryam 9 mei 2017 at 12:16

  Wat een ontzettend cool project zeg!! En wat ben je goed bezig. Ik moet dit ook!!! Ik vind het zo moeilijk om doelen te stellen!! ? Keep up the good work. En idd, stomme insta volg-ontvolg, vermoeiend.

  • Irina 9 mei 2017 at 13:52

   Ja het is heel erg leuk om te doen! Ik merk alleen dat ik nu ertegenaan loop dat de doelen die ik op 1 januari 2016 heb gesteld niet meer helemaal passen bij hoe ik nu ben zegmaar. Dus misschien dat ik binnenkort wat moet gaan aanpassen.

 • hillybillybeauty 7 mei 2017 at 09:26

  Ik ga ook eens dit soort doelen stellen Ik had als doel in ieder geval 5000 unieke bezoekers te halen dit jaar, dat is gelukt! Maar ook meer boeken lezen, en dat lukt mij nog niet zo goed..haha

  • Irina 7 mei 2017 at 09:59

   Haha dat ken ik! En die 5.000 bezoekers in een maand lijkt me geweldig: ik ben al blij met 2.000 op dit moment, haha.

 • Sandra 4 mei 2017 at 20:57

  Wat een goed idee zo’n project! Misschien begin ik dat ook wel binnenkort. Daar ga ik even over nadenken en het idee laten ‘sudderen’.

  Over de films: kijk ook eens oude films. Daar zitten juweeltjes tussen!
  Een van mijn favoriete films is The Sting. Zoek maar eens op op IMDB.

  • Irina 4 mei 2017 at 21:21

   Ja dat wil ik ook zeker doen! Kijk vaak gewoon op Netflix, maar moet mijn mogelijkheden wat uitbreiden ^^

 • Ria 4 mei 2017 at 18:10

  1001 dagen is best heel lang, logisch dat sommige dingen je niet meer aanspreken. Wat niet meer bij je past laat je gemotiveerd vallen 🙂

  En veel doelen heb je wel gehaald, maar volgens mij doe je dat omdat je het leuk vindt, niet vanwege die lijst toch?

  • Irina 4 mei 2017 at 20:18

   Dat klopt zeker!

 • Johanne 4 mei 2017 at 13:54

  Wauw, wat ga je goed! Dit is ook echt iets wat ik moet gaan doen. Vooral op deze manier blogdoelen stellen lijkt me heel motiverend.

  En wat hierboven ook gezegd wordt: doelen zijn er om bij te stellen. Dus als iets niet meer bij je past, kan er wellicht een mooi nieuw (en haalbaar) doel voor in de plaats komen. Denk dat een lijstje (gewijzigd of niet) bijhouden op deze manier wel een goede motivatie is om in ieder geval meer uit je leven te halen en dingen te doen die je normaal misschien niet zou doen.

  • Irina 4 mei 2017 at 16:40

   Precies! Al maak ik sowieso wel maandelijks doelen, dus vandaar dat ik twijfel om het gewoon daarbij te gaan houden. Ik denk nog even na!

 • LenaH 4 mei 2017 at 13:23

  Ah super leuk! Ik denk dat je altijd van koers kan veranderen als je dat wilt of gevoel hebt dat het nodig is.

  • Irina 4 mei 2017 at 16:41

   Ja daarom! Ik moet nog even goed nadenken wat ik er precies mee ga doen.

 • Beau Bewust 4 mei 2017 at 10:46

  Wat een onwijs leuk idee zeg! Zoiets wil ik ook graag doen. Bedankt voor de inspiratie! En fijn trouwens dat het vloggen steeds makkelijker gaat. Lijkt me erg ongemakkelijk namelijk! Keep up the good work girl!

  • Irina 4 mei 2017 at 16:41

   Haha ja is het ook wel hoor! Al gaat het dus echt stukken beter dan in het begin. Helemaal schaamteloos lukt het denk ik niemand.

 • Debbie 4 mei 2017 at 09:51

  Wat een goed idee, zo’n lijst met doelen! Zou je de doelen die niet meer bij je passen niet kunnen vervangen door andere doelen? Ik zou zeker doorgaan, ik vind het leuk te lezen en velen met mij denk ik; maar blijf trouw aan jezelf. Je doet dit voor jezelf toch, die doelstellingen proberen te behalen? Het is juist goed dat je eerlijk bent en dat je ziet dat je veranderd bent.

  • Irina 4 mei 2017 at 16:42

   Ja klopt! Daarom moet ik nog even kijken wat ik er precies mee wil doen. Kijken of ik dit wil aanpassen of dat ik het gewoonweg bij mijn maandelijkse doelen wil gaan houden. Ik ga nog even nadenken!

 • Mirjam 4 mei 2017 at 09:27

  Wat een leuk idee! Ik zou de doelen die niet meer bij je passen gewoon aanpassen, zo blijft de lijst ook uitdagend!

  • Irina 4 mei 2017 at 16:42

   Ja daar zat ik ook over na te denken!

 • Robin 4 mei 2017 at 09:02

  Ik zou de doelen die nu niet meer bij je passen aanpassen en er wel mee doorgaan. Ik vind het een leuk project. Doelen zijn er om bijgesteld te worden. Je veranderd soms in wat je wil en wat je doet, logisch dat sommige doelen dan niet meer bij je passen.

  • Irina 4 mei 2017 at 16:43

   Ja precies! Ik zit nog te twijfelen of ik deze doelen ga aanpassen of me gewoonweg ga beperken tot mijn maandelijkse doelen. Nog even goed nadenken!

 • Chantal 4 mei 2017 at 08:39

  Echt een leuk project! Misschien moet ik ook zoiets opstellen. Dan haal je toch net even wat meer gericht dingen uit het leven, lijkt mij. Xxx

  • Irina 4 mei 2017 at 08:44

   Zeker! Al moet ik zeggen dat de doelen die ik dus op 1 januari 2016 heb opgesteld niet allemaal meer passen bij hoe ik nu wil leven. Misschien dat ik dus wat doelen ga aanpassen o.i.d. Ik moet nog even kijken!

 • Bianca Schrijft 4 mei 2017 at 06:49

  Het maakt toch niet uit, je kunt je doelen aanpassen, eventueel doelen laten varen. Het mooie van de doelen is ook, dat je ontdekt wat wel en niet voor je werkt.

  • Irina 4 mei 2017 at 08:29

   Dat is helemaal waar!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×