Day Zero Project – Update #5

28 oktober 2016 6 Comments

Day Zero Project Update #4

302 dagen gehad, nog 699 te gaan. Toch gek om te bedenken dat ik alweer bijna op een derde van mijn Day Zero Project zit. Hoe het gaat met mijn doelen? Welke heb ik de afgelopen tijd behaald en aan welke heb ik gewerkt? Daar vertel ik je vandaag meer over!

023 || Behaal de 1.000 abonnees op YouTube

Over het behalen van dit doel ben ik misschien wel het trotst. Afgelopen week behaalde ik alweer de 1.000 abonnees op YouTube en wat ben ik daar ontzettend blij mee en trots op! Er staat overigens nog een winactie online ter ere van deze mijlpaal, waarbij je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen. Wil je mee doen? Kijk dan hier.

039 || Film 5 keer een collab met een andere YouTuber (2/5)

De afgelopen maanden filmde ik mijn eerste collabs, wat me ontzettend goed is bevallen! Eerst deed ik een swap video in samenwerking met Ellen en afgelopen vakantie filmde ik de Make Up Roulette Challenge met Joyce: mocht je de video’s nog niet hebben gezien ga ze dan zeker kijken!

Day Zero Project - Update #5

050 || Ga 5 samenwerkingen aan met bedrijven (3/5)

Samenwerken met bedrijven is voor mij nog iets wat niet zo vaak voor komt. Toch heb ik de afgelopen tijd tot 2 keer toe samengewerkt met Coolgift, en op het moment dat ik dit schrijf heb ik net een leuke samenwerking geregeld met ELF cosmetics. Zo leuk om te zien wat ik door mijn blog voor elkaar krijg!

052 || Houdt 10 winacties voor je volgers (8/10)

In samenwerking met Coolgift mocht ik een hele toffe Selfie Light weggeven, waarvan de winnaar overigens vandaag een berichtje van mij ontvangt! Daarnaast hield ik dus een hele leuke winactie voor het behalen van de 1.000 abonnees. Deze winactie loopt dus nog!

073 || Kijk 50 films (20/50)

Afgelopen maand ging ik gezellig samen met mijn moeder naar het derde deel van Bridget Jones in de bioscoop. Het was echt een ontzettend leuke film en we hebben heel erg hard zitten lachen. De review vind je overigens hier.

079 || Kook 10 verschillende recepten (10/10)

De afgelopen tijd waren mijn ouders twee weken op vakantie, wat betekende dat ik zelf twee weken lang heb gekookt. Aan die 10 recepten ben ik dan ook makkelijk gekomen. Ze waren niet allemaal nieuw, maar daarom zeker niet minder lekker. Ik heb overigens wel een paar nieuwe recepten uitgeprobeerd, waarvan er ééntje niet voor herhaling vatbaar is en een andere wel.

Day Zero Project - Update #5

093 || Maak 5 nieuwe vrienden (5/5)

Een nieuwe opleiding en het BlogTube feestje van laatst heeft ervoor gezorgd dat ik een heleboel nieuwe mensen heb leren kennen. Een aantal daarvan beschouw ik inmiddels ook echt al wel als vriend(in)nen, dus die 5 nieuwe vrienden heb ik zeker wel gehaald.

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriendin (7/10)

Zoals ik al zei ging ik laatst naar een gezellige BlogTube party, samen met Joyce en Samantha. Vandaag ga ik overigens ook naar een netwerkborrel van mijn YouTube netwerk! Ik ben benieuwd wie ik allemaal ga ontmoeten.

099 || Bezit 10 MAC lipsticks (7/10)

Mijn laatste MAC lipstick aanwinst was de prachtige kleur Mehr, die ik inmiddels met veel plezier en regelmaat draag. Wat een prachtige kleur voor iedere dag is dat!

Al met al heb ik inmiddels 31 doelen volbracht en ben ik met 12 doelen bezig. Ik vind het toch best een aardige score!

6 Comments

 • Ria 4 november 2016 at 16:40

  Gaat goed zo! En je hebt nog wat tegoed, ant je moet natuurlijk niet na 800 dagen al klaar zijn 🙂

 • Maaike 30 oktober 2016 at 12:14

  Goed bezig! Maar 1001 dagen? Dan ben je dus 3 jaar bezig met het behalen van de doelen die je aan het begin opstelt? Knap hoor, ik denk niet dat ik daar zo lang de focus op kan houden.

  • Irina 30 oktober 2016 at 13:03

   Ja dat is het doel van de challenge! Je hebt 1001 dagen voor 101 doelen 😉
   Het is een lange periode, maar sommige doelen zijn ook echt niet snel te behalen, haha.

 • Joyce 28 oktober 2016 at 10:56

  Wat een ontzettend leuk lijstje zo!

  • Irina 28 oktober 2016 at 12:15

   Ja de lijst wordt steeds verder afgewerkt ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×