Day Zero Project Update #4

9 september 2016 8 Comments

Day Zero Project Update #4

We zitten inmiddels alweer op dag 252 van mijn Day Zero Project. Dat gaat toch nog behoorlijk snel! Nog ‘maar’ 749 dagen te gaan om mijn lijst met 101 doelen af te werken. Vandaar dat ik het ook wel weer tijd vond om een update te schrijven. Hoe staat het ervoor met mijn doelen? Gaat het de goede kant op?

011 || Begin aan een nieuwe opleiding

We beginnen maar meteen met het grootste doel dat ik heb volbracht deze periode: ik ben begonnen aan mijn nieuwe opleiding! Inmiddels heb ik alweer de eerste echte lesweek achter de rug, dus dit doel mag ik afstrepen. Ik doe nu de studie Media, Informatie en Communicatie aan de HvA voor degene die zich dat afvraagt. Tot nog toe bevalt het heel erg goed! Ik ben benieuwd hoe het straks gaat met mijn eerste tentamen op 3 oktober!

030 || Zet 5.000 tweets op Twitter

Dit doel is misschien niet heel erg groot of moeilijk om te volbrengen, maar dat maakt niet uit: toch weer een doel extra afgestreept van de lijst! Ik ben de afgelopen tijd overigens echt best wel actief op Twitter, dus mocht je me daar nog niet volgen: ga dat zeker doen!

049 || Wordt uitgenodigd voor een persevent

Voor sommige bloggers is dit de normaalste zaak van de wereld, maar voor mij nog lang niet en toen ik dan ook een uitnodiging voor een persevent in mijn inbox ontving werd ik ontzettend blij. Helaas kwam die datum me niet uit, maar dat maakt niet dat ik geen uitnodiging heb gehad! Mijn blog begint blijkbaar ook zichtbaar te worden voor bepaalde merken en pr-bureaus: leuk!

052 || Houdt 10 winacties voor je volgers (6/10)

Dit doel is vast favoriet bij velen van jullie, want he: jullie hebben er iets aan! Ook de afgelopen periode heb ik weer 2 winacties gedaan, waarvan één zelfs vandaag nog loopt! De eerste winactie was onderdeel van mijn Back To School serie, waarbij je een DIY agenda kon winnen. De tweede winactie loopt nu nog: dat is de winactie die hoorde bij de Beautybloggers Dilemma TAG van afgelopen weekeind. Je kunt hier een Sleek Face Form pallette winnen: doe snel nog mee!

Day Zero Project Update #4

059 || Koop/krijg Dr. Martens

Jullie konden het al zien in mijn Londen Fashion shoplog: na 2 jaar lang op mijn wishlist te hebben gestaan heb ik ze eindelijk in mijn bezit. Hoge, mat zwarte Dr. Martens. Ik ben er echt ontzettend blij mee, en hoewel ik het op dit moment nog te warm vind om ze te dragen weet ik zeker dat het echte favorieten worden tijdens de herfst en wintermaanden.

064 || Ga op stedentrip naar Londen

Londen, wat is het toch een geweldige stad. Alweer een paar weekjes terug was ik er voor de vierde keer in mijn leven en wat blijft dit een geweldige stad. Iedere keer weer vind ik het er geweldig, en het gaat ook niet vervelen. Als ik volgend jaar weer kan dan weet ik zeker dat ik weer ja zeg!

072 || Lees 20 boeken (8/20)

Ik las de afgelopen periode een stuk minder boeken dan de vorige keer dat ik een update schreef. Dat komt natuurlijk ook doordat ik geen strandvakantie heb gehad waarbij ik de halve dag op het strand lag te lezen. Deze periode las ik echter wel het tweede boek van Anna Nooshin: On Life. Zeker een aanrader!

Day Zero Project Update #4

073 || Kijk 50 films (19/50)

Deze periode keek ik ook een stuk minder films, ik was meer van de series de afgelopen tijd. Wel ging ik samen met mijn moeder in de bioscoop naar the BFG. Echt een onwijs leuke film, die het kind in me helemaal blij heeft gemaakt.

074 || Kijk 5 complete series (4/5)

Zoals ik al zei was ik de afgelopen maand veel meer van de series dan van de films. Dat betekend ook dat ik 2 series compleet heb gekeken. Of nouja, voor zover ze op Netflix staan. Ik heb het hierbij over The Vampire Diaries, die ik compleet opnieuw heb bekeken. Ook Stranger Things besloot ik te kijken na een heleboel goede verhalen erover te hebben gehoord. Ik vond het een hele goede serie, maar vond hem echt totaal niet zo eng als iedereen hem vind. Wel een goede spannende serie, daar niet van!

076 || Ga 10 keer naar een festival (1/10)

Afgelopen augustus ging ik voor alweer de 10e keer (of zelfs meer) naar Castlefest toe. Daar maakte ik overigens ook een sfeervideo van, die kun je hier vinden. Castlefest is een heel erg leuk alternatief festival, waar ik echt al jaren lang naartoe ga. Het is echt een soort ontsnapping aan het dagelijkse leven: je komt in een compleet andere wereld terecht. Heerlijk!

Day Zero Project Update #4

082 || 15 Do It Yourself’s maken en deze delen op je blog of YouTube kanaal (4/15)

Voor mijn Back To School serie op YouTube besloot ik ook een DIY video te maken. Hierin liet ik je zien hoe je een map, agenda en een notitieboekje heel erg leuk kon pimpen. Ik kreeg een heleboel lieve reacties van jullie op die video, en ben zelf ook heel erg blij met het resultaat. Mocht je de video nou gemist hebben dan kun je hem hier vinden.

094 || Houdt een no-buy maand

Voorafgaand aan mijn Londen trip in augustus besloot ik in juli een no-buy maand te houden. Op die manier bespaarde ik wat geld zodat ik in Londen extra kon shoppen (wat zeker gelukt is). Ik ben echt trots op het feit dat het me zo goed gelukt is. Naast wat onverwachte kosten voor de reparatie van mijn fiets en een gift aan een goed doel heb ik die maand niks uitgegeven (behalve natuurlijk mijn vaste lasten).

In totaal heb ik nu dus 28 doelen volbracht en ik ben ook nog eens bezig met 11 doelen: ik vind dat ik goed bezig ben! Ik ben heel erg benieuwd hoe ver ik zal zijn bij de volgende update, maar dat zullen we wel zien tegen die tijd!

8 Comments

 • chucky1012 10 september 2016 at 09:23

  Zo leuk 😉

  • Irina 10 september 2016 at 15:02

   Dankjewel ^^

 • Ria 9 september 2016 at 15:13

  Fijn dat School leuk is! Succes met je tentamen, op 3 oktober nog wel …

  • Irina 9 september 2016 at 15:37

   Ja s’ochtends al dus kan daarna nog wel de stad in!

 • Maaike 9 september 2016 at 09:37

  Lekker bezig met je doelen!

  • Irina 9 september 2016 at 09:58

   Ja het gaat de goede kant op!

 • Maaike 9 september 2016 at 06:22

  Leuk zoveel doelen afwerken. Ik heb dit jaar officieel 1 doel voor mezelf gesteld: 50 boeken lezen in een jaar. Ik zit nu op de 30.

  • Irina 9 september 2016 at 09:10

   Ow dat gaat ook de goede kant op dan!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×