Day Zero Project – Update #3

12 juli 2016 11 Comments

Day Zero Project - Update #3

We zijn vandaag alweer op dag 194ste van mijn Day Zero Project: nog 807 dagen te gaan. De laatste keer dat ik een update schreef over het project was halverwege april. Hoe staat het er nu voor? Gaat het een beetje de goede kant op met het project?

015 || Verf je haar burgundy

Afgelopen maand verfde ik mijn haar eindelijk in de kleur die ik jaren lang wilde: rood/paars. Helaas blijkt violet de lastigst houdbaarste kleur te zijn om je haar in te verven en is de kleur dan ook al aardig vervaagd. Als iemand hier tips voor heeft laat ze me dan vooral weten want ik ben echt gek op deze kleur als die er net in zit! De nieuwe pakjes verf liggen alweer klaar.

Ordinary Week Recap - week 25

016 || Maak een lijst van 101 dingen waar je blij van wordt

Hoewel ik er best wel erg tegenaan heb zitten hikken vanwege het feit dat het toch een aardig grote en moeilijke klus is, is het me gelukt! Ik zette op 20 mei dit artikel online waarin ik 101 dingen noemde waarvan ik blij word.

051 || Heb een keer 2 weken vooruit filmpjes en artikelen ingepland staan

Voor mijn vakantie naar Santorini heb ik een heleboel vooruit gewerkt voor mijn blog en YouTube kanaal. Ik ging 2 weken weg, wat betekende dat ik iets meer dan 2 weken aan content klaar had staan van te voren. Ook dit doel is dus volbracht! En ik moet zeggen dat het heerlijk voelt om zo ver vooruit te werken: moet ik echt vaker doen.

052 || Houdt 10 winacties voor je volgers (4/10)

Afgelopen tijd heb ik weer twee winacties voor jullie georganiseerd. De eerste daarvan was ter ere van de 500 YouTube abonnees, waar ik jullie nog altijd heel erg dankbaar voor ben. We gaan inmiddels alweer richting de 600: bizar!

De tweede winactie kwam afgelopen zaterdag online en is nog open: klik hier om mee te doen. Deze winactie was ter ere van de Nationale Beautybloggersdag: een heel erg leuk initiatief van 36 beautybloggers waarbij een bloghop georganiseerd werd. Zeker het bekijken waard.

Ordinary Week Recap - week 18

070 || Ga naar de DYTG

1 mei was het dan zover: ik ging samen met Danique naar de Dutch YouTube Gathering in de jaarbeurs in Utrecht. Hoewel we ons er een beetje misplaatst voelden (we zijn geen echte fangirls en ik ben ook niet groot genoeg om als YouTube daar rond te lopen) hebben we een ontzettend leuke dag gehad samen. Wanneer ik groter groei wil zeker vaker naar de DYTG toe gaan: onwijs leuk om jullie te ontmoeten!

072 || Lees 20 boeken (7/20)

Ik houd van lezen, maar naast het lezen van blogs en social media neem ik er eigenlijk nooit de tijd voor. Vandaar dat ik dit doel in mijn lijst heb gezet. Tijdens mijn vakantie op Santorini heb ik lekker veel gelezen, daar las ik deel 1 t/m 4 van de ‘De Kronieken van de Onderwereld‘ -serie uit. Wanneer ik ook deel 5 en 6 heb gelezen komt er zeker een review online!

Ook kocht ik toen ik terug kwam van vakantie het boek On Top van Anna Nooshin. Dat boek las ik binnen een week uit, mocht je de review gemist hebben dan kun je die hier vinden.

073 || Kijk 50 films (18/50)

Voor dit doel tel ik alleen films mee die ik nog niet eerder had gezien, omdat ik dat wel zo leuk vind. Afgelopen maanden ging ik meerdere keren naar de bioscoop: van alle films die ik daar keek schreef ik ook reviews. Zo ging ik naar The Huntsman Winters War (review), Alice Trough The Looking Glass (review) en Finding Dory (review). Daarnaast keek ik thuis via Netflix ook Bambi 2: zo schattig!

092 || Verander je Snapchat Naam naar ‘Ordinary Odd’

Helaas was de naam Ordinary Odd al bezet, dus moest ik iets anders kiezen. Uiteindelijk is dat de naam ordinaryodd_nl geworden, mocht je me dus nog niet volgen op Snapchat dan kun je me daaronder vinden!

July Goals

093 || Maak 5 nieuwe vrienden (1/5)

Een paar weken terug ging ik gezellig samen met Joyce een dagje shoppen in Hoofddorp. Ik kende haar al een tijdje via Twitter, haar blog en Youtube kanaal en we hadden gezellig contact. We besloten een keer gezellig samen wat te gaan doen, en ondanks dat het altijd spannend is omdat je niet zeker weet of het ook daadwerkelijk met iemand zal klikken in het echt was het ontzettend gezellig! Binnenkort willen we overigens ook een keer samen gaan filmen!

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriend(in) (6/10)

Nou, ik ging dus naar de DYTG met Danique en shopte een dagje in Hoofddorp met Joyce: die twee kan ik hier dus gelijk afstrepen! Daarnaast keek ik ook Finding Dory gezellig samen met Daniques in de bioscoop: 3 gezellige dingen met vriendinnen dus!

Zoals je ziet ben ik dus weer flink bezig om doelen te behalen, en heb ik er zelfs weer 6 compleet behaald de afgelopen tijd. Dit zorgt ervoor dat ik nu 22 doelen volbracht heb en met 11 doelen bezig ben. Ik ben benieuwd welke doelen ik de volgende keer kan afstrepen. Een paar weet ik al: zo ga ik op stedentrip naar Londen en ben ik op dit moment bezig met een no-buy maand. Daarna heb ik dus sowieso alweer 2 doelen afgestreept!

11 Comments

 • Lesley 15 juli 2016 at 20:42

  Wat een super leuk project is dit zeg! Heb Leven zonder Smartphone stress ook bijna ( is onderweg naar mij hihi) ben heel benieuwd naar dat boek, hopelijk helpt het me :-))

  • Irina 15 juli 2016 at 20:58

   Ja ik ben ook heel benieuwd!

 • Sylvahna 15 juli 2016 at 11:02

  Wat superleuk om zoiets te doen zeg!
  Goed bedacht! Succes!

  • Irina 15 juli 2016 at 11:11

   Ja het is echt onwijs motiverend! Zeker een aanrader ^^

 • Quinty 12 juli 2016 at 23:08

  Wat leuk dit! Wat een gave haarkleur 🙂 Je zou misschien naar een kapperswinkel kunnen gaan als Pro duo. Hier verkopen ze veel producten om de kleur van het haar mooi te behouden zeg-maar. Misschien hebben ze iets van een violet mousse die je dan kan gebruiken om de kleur op te frissen!

  • Irina 12 juli 2016 at 23:26

   Ow goede tip! Dankjewel ^^

 • hilde 12 juli 2016 at 10:25

  Wat een leuk initiatief! Sommige dingen lijken mij best lastig om te volbrengen, maar dat gaat je vast lukken! Ik hou ook van lezen, maar met mijn blog gaat dat ook wat moeizamer. Ik moet van mijzelf deze week in ieder geval het boek van Harlan Coben uitlezen op mijn ereader. Geweldig boek, dus moet vast lukken! Succes met de rest van je lijst! Gaat je vast lukken..haha

  • Irina 12 juli 2016 at 10:47

   Ik heb net het boek ‘Leven zonder smartphonestress’ ontvangen dus die moet ik ook maar eens gaan lezen! Haha

 • Anke 12 juli 2016 at 10:16

  Die haarkleur staat je echt goed! Succes nog met je andere doelen! Xx

 • Ria 12 juli 2016 at 09:02

  Schiet lekker op 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×