Day Zero Project – Update #2

15 april 2016 1 Comment

Day Zero Project - Update #2

Inmiddels zitten wel al weer op dag 106 van mijn Day Zero Project: nog 895 dagen te gaan. Aangezien jullie het leuk vinden om af en toe een update te lezen over hoe het gaat met mijn project en het voltooien van de doelen, besloot ik weer een update te schrijven. Welke doelen heb ik inmiddels behaald?

025 || Behaal de 100 ‘Bloglovin volgers

Dit doel behaalde ik gisteren pas, maar dat maakt hem niet minder tof: ik behaalde de 100 ‘Bloglovin volgers. Een doel waar ik echt al heel erg lang voor ging, en het is echt ontzettend tof om nu eindelijk behaald te hebben. Volg jij me er al? Zeker doen!

052 || Houdt 10 winacties voor je volgers (2/10)

Een reden waarom ik mijn ‘Bloglovin volgers zo hoog heb weten te krijgen is toch zeker wel deze winactie video, waarbij je voor extra kans mijn ‘Bloglovin, Twitter en Instagram kunt volgen. In deze video doe ik 2 winacties, dus dat is alweer een stapje naar die 10 die ik wil gaan houden! Doe jij eigenlijk al mee?

053 || Blog een maand lang iedere dag

In februari was het mijn doel om iedere dag een artikel of filmpje online te zetten: dit lukte. Sterker nog ik ben er mee door gegaan en ook in maart kwamen er dagelijks artikelen online. Zelf bevalt het me heel erg goed, en jullie?

073 || Kijk 50 films (12/50)

Ik keek de afgelopen tijd 4 films die voor mij nieuw waren: The Happening, So Undercover, Allegiant en How to be Single. Van de laatste twee films staat ook een review online, dus mocht je daar benieuwd naar zijn klik dan even op de linkjes!

082 || 15 Do It Yourself’s maken en delen op je blog of Youtube kanaal (1/15)

Toen ik mijn make-up stash had ingedeeld zoals ik het zelf fijn vond werken kreeg ik een heleboel vragen naar mijn lipstickhouder. Vandaar dat ik een speciale video heb gemaakt waarin ik uitleg hoe ik deze heb gemaakt! De video kun je hier bekijken. Het tofste is nog wel dat Vera Camilla mijn video heeft gedeeld op Twitter!

096 || Doe de hele 1000 squats challenge van Blogilates

Aangezien ik de afgelopen tijd flink aan het sporten ben geslagen, heb ik deze challenge al meerdere keren volbracht. Ik vind het echt een heel erg fijne challenge, en omdat ik hem nu al zo vaak heb gedaan voel ik niet eens meer zo veel spierpijn de volgende dag: I’m getting stronger!

097 || Doe de hele 1000 abs challenge van Blogilates

Ook de 1000 abs challenge was meerdere keren aan de beurt. Deze vind ik een stuk minder fijn om te doen, aangezien ik buikspieroefeningen helemaal niet leuk vind. Toch ben ik trots op mezelf dat ik de challenge tot twee keer toe heb volbracht!

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriendin (3/10)

Ik ging zowel een dagje naar de dierentuin als naar de film met lief vriendinnetje Danique: ontzettend gezellig natuurlijk! 1 mei gaan we samen naar de DYTG: nu al zoveel zin in! Zie ik iemand van jullie daar ook?

099 || Bezit 10 MAC lipsticks (6/10)

Ook kocht ik weer 2 nieuwe MAC lipsticks sinds mijn laatste update: Taupe en Whirl. Klik hier voor de review. Op het moment weet ik nog niet zo goed of ik nieuwe MAC lipsticks erbij wil: aan de ene kant heel erg graag omdat ze zo fijn zijn, maar aan de andere kant ben ik tegen dierproeven. We’ll see!

Inmiddels heb ik alweer 17 doelen volbracht en ik ben met 9 doelen bezig. Zeker geslaagd als je het mij vraagt!

1 Comment

 • Ria 24 april 2016 at 10:41

  Gaat goed Irina!

  Maar elke dag een blog? Dat wordt wel heel veel , als je straks ook studeert…

  Als ik jou was zou ik minderen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×