Day Zero Project – Update #1

16 februari 2016 2 Comments

Day Zero Project - Update #1

Inmiddels is het alweer dag 41 van mijn Day Zero Project: nog 960 dagen te gaan. Ik vroeg jullie laatst of jullie het leuk zouden vinden om af en toe een update te lezen over hoe het ervoor staat met mijn project; en jullie zeiden daar volmondig ja op. Vandaag dus de eerste update: welke doelen heb ik behaald?

001 ||Koop een spaarpot

Dit was een simpel doel, maar toch heb ik het pas net behaald. Ik kocht een spaarpot bij de Action, die je in deze shoplog kunt zien.

006 || Bedenk 101 doelen voor het Day Zero Project
007 || Plaats je Day Zero Project Online
008 || Maak een link naar het Day Zero Project in de sidebar van je blog

Ik wilde het project meteen starten met een volledig ingevulde lijst met doelen; aangezien ik het op die manier het leukste vind. De doelenlijst stond dan ook meteen de eerste dag dat ik jullie vertelde over het project al online!

Ik introduceerde het project op 3 januari: de 3e dag van het project. Op die dag zette ik dit filmpje online, waarin ik je vertel over de doelen die ik dit jaar zeker wil gaan behalen. Ook zorgde ik er meteen voor dat er een link in de sidebar stond naar het project.

Day Zero Project - Update #1

009 || Inspireer een ander om ook aan het Day Zero Project mee te doen

Begin deze maand kreeg ik deze tweet van Lexie; die me vertelde dankzij mij en mijn blog ook aan het Day Zero Project te zijn begonnen. Ontzettend leuk natuurlijk dat ik een ander kan inspireren! En daarnaast had ik meteen weer een doel behaald. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar lijst, die vind je hier.

044 || Plaats een week lang iedere dag een vlog online

De eerste week van februari besloot ik iedere dag voor jullie te gaan vloggen, en deze vlogs zijn vervolgens ook allemaal achter elkaar online gekomen. Mocht je er een gemist hebben: ik heb ze hieronder nog eens voor jullie neergezet.

VLOG – Ontspannen dagje: Brownie & Bloggen
VLOG – Fietsen met windkracht 6 & Bloggen
VLOG – Oud bureau opruimen en uit elkaar halen
VLOG – Make-up Stash organiseren
VLOG – Blog & Youtube dagje
VLOG – Brownies bakken
VLOG – Afspreken met Danique

046 || Werk een week lang fulltime aan je blog/youtube kanaal

In die eerste week van februari was ik vrij van mijn werk, waardoor ik dus voldoende tijd had om me fulltime te storten op mijn blog en youtube kanaal. Naast het vloggen heb ik daarom ook een heleboel gedaan voor video’s en artikelen, maar ook voorbereidingen waardoor ik binnenkort video’s kan gaan opnemen.

048 || Begin een serie op je youtube kanaal

Ik ben sinds deze maand begonnen met de serie #OrdinaryPlanning, waarin ik plan with me video’s maak, maar ook studie en organisatietips geef. Zelf ben ik echt heel erg enthousiast over deze nieuwe serie, en ik hoop dat jullie dat ook vinden!

061 || Koop/krijg de Anastasia DipBrow
062 || Koop/krijg een goed kwastje voor bij de Anastasia DipBrow

Ik kocht voor mezelf na maandenlang twijfelen welke kleur ik nou zou moeten nemen eindelijk de Anastasia DipBrow in de kleur medium brown. Daarbij kocht ik ook gelijk het bekende wenkbrauwkwastje van Anastasia, die perfect werkt samen met de DipBrow. Mocht je de review nog niet gezien hebben, dan kun je die hier vinden.

Day Zero Project

083 || Versier de spaarpot van het Day Zero Project

Zoals ik al vertelde kocht ik dus een spaarpot bij de Action, maar ik wilde hem graag net dat kleine beetje extra geven. Daarom heb ik met behulp van washi tape de spaarpot net iets meer ‘mij’ gemaakt. Ook daarover heb ik een apart artikel geschreven, waarvoor je hier kunt klikken.

087 || Deel je IKEA Alex make-up kast zo in dat het prettig werkt

In mijn vrije week van werk was ik onder andere druk bezig met het opruimen van mijn oude bureau en mijn make-up stash. Ik deelde mijn stash helemaal zo in dat ik het zelf prettig vind werken. Afgelopen zondag zagen jullie mijn stash al in een video. Binnenkort maak ik ook nog een speciale video over hoe ik mijn lipstickrek heb gemaakt. Daar was veel vraag naar.

 

Daarnaast heb ik ook nog een aantal doelen die niet compleet af zijn, maar waar ik wel mee bezig ben. Ik zal ze hieronder even kort toelichten.

072 || Lees 20 boeken (1/20)

Ik las het boek ‘De Moordopdracht’ van James Dashner, waar ik eerder ook al een review over schreef.

073 || Kijk 50 films (8/50)

Ik keek afgelopen tijd een aantal films. Ik keek I am Legend’, I am number Four, Cinderella (moderne versie), The Revenant, Carrie, Spijt, Up, Cinderella II. Zoals je ziet zaten er een aantal Disney films bij, gewoon omdat ik die heerlijk vind om te kijken. Ik heb mezelf wel eraan gehouden dat ik alleen films mag opschrijven die ik nog niet eerder had gezien. Op die manier is het veel leuker om die 50 films te behalen.

074 || Kijk 5 complete series (2/5)

Het klinkt misschien nogal veel om 2 complete series te hebben gekeken in 41 dagen, maar 1 van de twee heb ik echt compleet gekeken sinds het Day Zero Project. Dat is de serie Under The Dome. Alle seizoenen die op dit moment uit zijn heb ik gezien. Daarnaast keek ik ook How I Met Your Mother af, waar ik wel al eerder aan was begonnen. Ik twijfel nog of ik deze serie moet meetellen of niet. Wat vinden jullie?

080 || Bak 10 verschillende recepten (1/10)

Ik bakte in mijn vrije week Brownies, zonder pakje: gewoon helemaal zelf. Het was de eerste keer dat ik dat deed, en ik vond het eigenlijk wel heel erg leuk! Veel meer werk, maar ze waren dan ook heel erg lekker!

086 || Win 5 keer iets met een kraslot (2/5)

Ik kocht voor de lol een paar krasloten, en ik had op twee loten prijs. Beide keren had ik €2,- gewonnen, en had ik nog geen eens mijn geld terug wat ik had ingelegd. Maar agh, af en toe een keertje proberen vind ik gewoon grappig om te doen.

098 || Doe 10 keer iets leuks met een vriendin (1/10)

Ik sprak eindelijk weer een keer af met een vriendin die ik al maanden niet had gezien. Samen kletsten we gezellig bij, keken een filmpje, zij zocht wat make-up uit die ik weg wilde gooien en ze bleef gezellig eten. Ontzettend gezellig dus!

099 || Bezit 10 MAC lipsticks (6/10)

Afgelopen tijd kocht ik er weer 2 MAC lipsticks bij, waardoor ik nu 6 MAC lipsticks heb. Wanneer ik me bedenk welke totaalprijs dat is, dan schrik ik er toch even van. Maar ik ben dan ook wel echt ontzettend blij met elke lipstick. Ik kocht overigens de kleuren Whirl en Taupe erbij, waarvan binnenkort een review online komt.

 

En dan zijn dat alle doelen die ik tot nog toe heb behaald en waar ik mee bezig ben. Als je bedenkt dat ik pas 41 dagen bezig ben, dan ben ik toch best trots op hoe veel doelen ik al heb behaald. Ik heb al 12 doelen behaald, wat betekend dat ik er nog ‘maar’ 89 hoef waarvan ik er al met 7 bezig ben. Dit gaat zeker weten de goede kant op!

Hoe vaak willen jullie een update lezen over mijn DZP?

2 Comments

 • Robin 16 februari 2016 at 07:40

  Leuk zo’n update!
  Je hebt ook assepoester 3 ;).
  Je spaarpot vind ik heel leuk!.
  Van under the dome zijn volgens mij maar 3 seizoenen en dan is het klaar. Ik moet zelf alleen het laatste seizoen nog zien!

  • Irina 16 februari 2016 at 09:31

   Oew dan ga ik daar een keer naar opzoek!
   Ja, ik moet seizoen 3 ook nog zien maar die staat nog niet op Netflix jammer genoeg…

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×