Danique verrassen & naar de Winter Efteling // WEEKVLOG #94

Danique verrassen & naar de Winter Efteling // WEEKVLOG #94

7 december 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week wist ik Danique te verrassen met een speciaal cadeau voor haar verjaardag en ga ik een weekendje weg met mijn moeder naar de Winter Efteling. Daarnaast ben ik druk aan het werk en had ik een nare verrassing vanuit mijn bank. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×