Daily Makeup Routine – September 2016

14 september 2016 No Comments

Daily Makeup Routine - September 2016

Aangezien mijn laatste daily makeup routine alweer zo’n jaar oud is en ik er veel vraag naar kreeg besloot ik hem weer eens te filmen. Vandaag laat ik je zien hoe ik vrijwel iedere dag mijn makeup doe. Natuurlijk verschilt de lipkleur dagelijks en ook de andere producten wissel ik nog wel eens af maar wanneer ik ‘op automatische piloot’ mijn makeup doe is dit toch wel de routine die ik gebruik.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Gebruikte producten

Etos Hydrating Primer
Maybelline Fit Me! Foundation – review
Real Techniques Miracle Complexion Sponge – review
Collection Lasting Perfection Concealer – review
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Powder Brush – review
Catrice Sun Glow Mineral Bronzing Powder – review
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Face Shaper Brush – review
Milani Luminoso Blush – review
Real Techniques Blush Brush – review
NARS Albatross Highlighter
Real Techniques Setting Brush – review
Anastasia DipBrow Pomade – Medium Brown – review
Anastasia Brow Brush – nummer 12 – review
Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof
Catrice Glam & Doll Mascara Waterproof
Kiko Velvet Passion Lipstick – nummer 316 – review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×