Daily make up routine

Daily make up routine

18 oktober 2018 No Comments

De laatste keer dat ik jullie mijn daily make up routine liet zien is alweer bijna een jaar terug. Het leek me dan ook hoog tijd voor een update! Ik laat je in deze video uitgebreid zien welke producten ik gebruik, hoe ik ze aanbreng en waarom het favorieten zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×