Dagje shooten & dag lieve opa // WEEKVLOG #107

Dagje shooten & dag lieve opa // WEEKVLOG #107

29 maart 2021 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week ging ik gezellig een dagje shooten met Kimberly in Leiden, waarbij ik haar eindelijk haar verjaardagscadeau kon geven dat ik al sinds de kerst in huis had. Daarnaast verraste ik mijn moeder met paaseieren en kwam het nieuws over mijn opa waar we al een tijdje op zaten te wachten. Hij is deze week overleden. Dat alles zie je in deze nieuwe weekvlog!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×