Dagelijkse make-up routine – november 2017

19 november 2017 No Comments

In mijn laatste make-up en klets-video vroeg ik of jullie een update wilden zien van mijn dagelijkse make-up routine. Het merendeel stemde voor ja dus vandaag laat ik je hem zien. Er is niet heel erg veel veranderd, maar voor de oplettenden onder jullie: ik draag inderdaad niet meer dagelijks eyeliner! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×