Dagelijkse make up routine // december 2019

Dagelijkse make up routine // december 2019

4 december 2019 1 Comment

Ik dacht dat mijn dagelijkse make up routine niet zo veel was veranderd sinds ik hem vorig jaar aan jullie had laten zien. Toen ik mijn eigen video echter terug keek bleek dit wel het geval te zijn. Ik gebruik inmiddels voor een groot deel van mijn look andere producten, dus besloot ik dat het hoog tijd werd voor een update video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 4 december 2019 at 21:23

  Leuk om te zien! Ik heb mijn iets donkere foundation aan de kant gelegd en ben nu overstapt naar weer een lichtere foundation voor mijn winterse huidje.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×