Beauty, Video

Dagelijkse make up routine // december 2019

Dagelijkse make up routine // december 2019

Ik dacht dat mijn dagelijkse make up routine niet zo veel was veranderd sinds ik hem vorig jaar aan jullie had laten zien. Toen ik mijn eigen video echter terug keek bleek dit wel het geval te zijn. Ik gebruik inmiddels voor een groot deel van mijn look andere producten, dus besloot ik dat het hoog tijd werd voor een update video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    4 december 2019 at 21:23

    Leuk om te zien! Ik heb mijn iets donkere foundation aan de kant gelegd en ben nu overstapt naar weer een lichtere foundation voor mijn winterse huidje.
    Suzanne onlangs geplaatst…Week 48 – Ik heb een stage & trainingsdag!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.