Mijn dag in foto’s – Fantasy Fair 2016

25 april 2016 5 Comments

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

Afgelopen zaterdag ging ik gezellig samen met mijn moeder een dagje naar de ELF Fantasy Fair in Haarzuilens. Dit is een evenement/festival waar een heleboel mensen verkleed naartoe komen en je allerlei alternatieve kraampjes hebt staan en heel erg leuke bandjes hebt staan optreden. Aangezien het me leuk leek jullie mee te nemen en ik al heel erg lang geen ‘Mijn dag in foto’s’ artikel had gemaakt heb ik de dag in ‘plog’-vorm voor jullie vastgelegd!

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

Zoals ik al vertelde waren er een heleboel mensen verkleed aanwezig op het evenement. De meest originele kostuums kwamen voorbij: Elsa, aliens, The Matt Hatter, piraten maar ook zelf verzonnen wezens. Wij gaan ieder jaar naar zowel de ELF Fantasy Fair en Castlefest (klik hier voor de vlog van de Castlefest wintereditie) dus zijn hier wel aan gewend. Toch is het iedere keer weer tof om te zien wat iedereen heeft bedacht.

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

Mensen zijn ontzettend spontaan en zo stond ik dus ook ineens op de foto met een piraat, inclusief papegaai! Zonder hem te hebben zien aankomen zat er ineens een papegaai op mijn schouder kopjes te geven, haha. Natuurlijk moesten we even een spontane foto maken: wie kan er nou zeggen dat die met een piraat op de foto staat?

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

Eén van de (misschien wel leukste) onderdelen van dit soort evenementen vind ik toch wel het eten en hier zie je één van mijn absolute favorieten: vlees spiesen. Dit zijn spiesen van ongeveer een halve meter lang aan vlees. Wij kozen hier voor kalkoen, maar je hebt ook varkensvlees.

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

Het evenement wordt gehouden op kasteel de Haar: echt een onwijs toffe locatie. Vlak naast het festival terrein zagen we dan ook ineens een groep herten staan, natuurlijk moesten die even op de foto gezet worden.

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

En aangezien mijn moeder en ik allebei gek zijn op paarden moesten we natuurlijk wel gaan kijken bij de paardenshow. Deze ‘lijken te paard’ hielden een pas de deux, wat niet heel erg indrukwekkend was maar wauw wat vond ik het een toffe paarden! Zeker heel erg leuk om te zien.

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

Hoppa, tweede eten van de dag! Hier at ik een mediteraanse kaas-wrap met knoflooksaus. Dit had ik nog nooit eerder op, maar jeetje wat was het lekker! De knoflooksaus was overigens èchte knoflook: jeetje wat lekker!

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

Hier kun je goed de verdeling zien tussen mensen in kostuum en mensen zonder kostuum. Zelf gaan wij ook eigenlijk nooit verkleed, al deed ik het vroeger wel. De jurk die vroeger droeg is helaas te klein geworden en aangezien ik nu alleen val op korsetten vind ik dat iets te duur worden voor maar twee keer per jaar. Toch is het wel heel erg tof om iedereen in kostuum te zien lopen.

Mijn dag in foto's - Fantasy Fair 2016

En natuurlijk moest ik het prachtige kasteel zelf ook nog even op de foto zetten. Ondanks dat de ELF Fantasy Fair ieder jaar op deze locatie wordt gehouden blijft het kasteel prachtig om te zien. Heel indrukwekkend.

Ik heb een ontzettend gezellige dag gehad, heb weer wat leuke boeken gezien die ik hopelijk op mijn e-reader kan zetten en mijn moeder scoorde een riem, ketting en vestje. Daarnaast namen we 5 enorme muffins mee naar huis, dus daar kunnen we nog lekker mee nagenieten.

Ik ben wel benieuwd of dit soort evenementen bekend zijn onder mijn volgers, dus laat vooral achter of jij de ELF Fantasy Fair, Castlefest of een ander evenement wat erop lijkt kent. En zijn er misschien zelfs mensen onder jullie die er ook heen gaan? Let me know!

5 Comments

 • Christy 25 april 2016 at 20:03

  Leuke foto’s! Ik ben er zelf 2 of 3 keer geweest. Dit jaar niet maar ik ga vaak wel verkleed. Ik vind het altijd super leuk om eens alles uit de kast te kunnen halen. Halloween vind ik ook altijd zo leuk!

 • Kim 25 april 2016 at 10:38

  Het lijkt me al heel lang érg leuk om naar EFF te gaan! Helaas was het dit jaar een beetje kort na Dutch Comic Con, en daar was ik al heen geweest.. En tja, arme student hier, haha! Misschien volgend jaar, want dit ziet er wel heel tof uit! Leuke blog en gave foto’s!

 • Tessa 25 april 2016 at 10:17

  Ik vind ELF zo ontzettend tof. Helaas ben ik dit jaar niet gegaan ivb met ziekte. Ik zelf ga wel altijd verkleed met m’n vrienden. Moet altijd zo lachen als ik dan de trein in stapt in ons dorp. Kijken ze je zo vreemd aan hahaha. En het eten daar oef is maar goed dat het twee keer per jaar is ^^.

 • Ria 25 april 2016 at 09:01

  Leuke blog, met al die foto,s . Ben er zelf nooit geweest.

 • Mariska 25 april 2016 at 08:13

  Ik ben zo lang niet naar EFF geweest maar het is zo gaaf! Zo leuk om je foto’s terug te zien! Jammer van het weer, ik vond het tenminste wel koud, maar je hebt daar altijd een leuke dag 😀

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×