Curvy styliste kiest mijn kleding // AnnoAnno box testen

Curvy styliste kiest mijn kleding // AnnoAnno box testen

15 november 2020 No Comments

Nadat ik de Zalon box meerdere keren had getest kwam ik laatst ineens regelmatig een advertentie tegen voor de AnnoAnno box. Dit is eigenlijk hetzelfde concept: een online styliste kiest jouw kleding uit. Het grote verschil is alleen dat AnnoAnno speciaal gericht is op curvy fashion met maat 42-56. In deze video test ik de box uit en laat je zien welke items de styliste voor mij heeft uitgekozen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×